Βίλια: Αυτή ήταν η γυναίκα στη βαλίτσα - Μητέρα ενός 16χρονου αγοριού

Εξετάζονται όλα τα σενάρια - Ακόμη και να έπεσε θύμα trafficking

Μετά από ένα θρίλερ 48 ωρών τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια. Πρόκειται για μια μητέρα  κινεζικής καταγωγής που είχε έρθει στη χώρα μας για ένα καλύτερο μέλλον αφήνοντας πίσω την οικογένειά της.

Σορός βαλίτσα: Η Κινέζα είχε εξαφανιστεί τον Οκτώβριο από το Μεταξουργείο

Στην Κιου Γιαν Λιν ανήκει το πτώμα που βρέθηκε μέσα στη βαλίτσα στα Βίλια. Τα ίχνη της 38χρονης από την Κίνα είχαν χαθεί στις 17 Οκτωβρίου από την περιοχή του Μεταξουργείου.

Ήταν μάνα ενός αγοριού 16 ετών. Άφησε παιδί και σύζυγο στη χώρα της και ήρθε στην Ελλάδα πριν 10 χρόνια για να μαζέψει λεφτά. Ζούσε με άλλους τρεις ομοεθνείς της σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και εργαζόταν σε επιχείρηση με κινεζικά είδη στο Μεταξουργείο.

Βίλια: Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε σε βαλίτσα

Η ταυτοποίησή της έγινε δακτυλοσκοπικά .Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση στο σώμα της δεν εντοπίστηκαν κακώσεις. Ο δολοφόνος έβαλε το πτώμα στη βαλίτσα λίγες ώρες μετά το έγκλημα. Η αιτία θανάτου; Απροσδιόριστη. Πιθανότερη εκτίμηση είναι ο ασφυκτικός θάνατος.

Θρίλερ στα Βίλια: Μόνο με το εσώρουχο και διπλωμένη η σορός στη βαλίτσα

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

  • Δεν εντοπίστηκαν κακώσεις 
  • Ο δολοφόνος έβαλε το πτώμα στη βαλίτσα αμέσως μέτα το έγκλημα 
  • Απροσδιόριστη αιτία θανάτου 
  • Πιθανότερη εκτίμηση ο ασφυκτικός θάνατος

Γιατί κάποιος να ήθελε να γράψει το τέλος της ζωής της με έναν τόσο αποτρόπαιο τρόπο; Να τη σκοτώσει, να τη βάλει σε βαλίτσα και να την πετάξει; Η πράξη δείχνει μίσος. Όλα τα σενάρια εξετάζονται. Ακόμα και να είχε πέσει θύμα trafficking από μαφία με αρχηγούς ομοεθνείς της. Να προσπάθησε να ξεφύγει και να την τιμώρησαν.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top