Σορός βαλίτσα: Η Κινέζα είχε εξαφανιστεί τον Οκτώβριο από το Μεταξουργείο

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ταυτοποιήθηκε η σορός της άτυχης γυναίκας που βρέθηκε τεμαχισμένη σε βαλίτσα σε δασική περιοχή στα Βίλια.  Το πτώμα που εντόπισαν σκυλιά κυνηγών και ήταν σε προχωρημένη σήψη, ανήκει σε 38χρονη Κινέζα.

Βίλια: Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε σε βαλίτσα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», η Lιn Qiu Yun είχε εξαφανιστεί στις 17 Οκτωβρίου 2020, από την περιοχή του Μεταξουργείου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και στις 24 Οκτωβρίου και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η  νεκροψία – νεκροτομή έδειξε ότι το θύμα είχε ύψος περίπου 1,60μ., καστανά μαλλιά, ενώ ο χρόνος θανάτου τοποθετήθηκε τουλάχιστον ένα με δύο μήνες νωρίτερα. 

Οι αστυνομικοί είχαν ανασύρει φακέλους δηλώσεων εξαφάνισης γυναικών του τελευταίου τριμήνου και είχαν επικεντρωθεί σε 20 φακέλους. Ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κακώσεις κι επειδή το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη, η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη. Οι έρευνες για τους δράστες του εγκλήματος συνεχίζονται.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top