Βίλια: Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε σε βαλίτσα

Τι έδειξε η εξέταση του Ιατροδικαστή

Σε 38χρονη Κινέζα που είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο του 2020, φαίνεται ότι ανήκει η σορός της γυναίκας που βρέθηκε τη Δευτέρα μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια. 

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στο πτώμα της γυναίκας. Το θύμα είχε ύψος περίπου 1,60μ., καστανά μαλλιά, ενώ ο χρόνος θανάτου τοποθετήθηκε τουλάχιστον ένα με δύο μήνες νωρίτερα. 

Βίλια: Πέφτει φως σήμερα στην ταυτότητα του πτώματος στη βαλίτσα

 Οι αστυνομικοί είχαν ανασύρει φακέλους δηλώσεων εξαφάνισης γυναικών του τελευταίου τριμήνου και είχαν επικεντρωθεί σε 20 φακέλους.

Ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κακώσεις κι επειδή το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη, η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη. 

Πτώμα σε βαλίτσα στα Βίλια: Αυτό είναι το προφίλ του θύματος

Ωστόσο το ενδεχόμενο ο θάνατός της να ήταν ασφυκτικός παραμένει ανοιχτό, αλλά λόγω της κατάστασης που βρέθηκε το πτώμα δεν μπορεί να πιστοποιηθεί αυτό κι επίσημα. 

Οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση, εκτιμούν πως πρέπει να μεσολάβησε λίγη ώρα από τη στιγμή της δολοφονίας έως τη στιγμή που ο δράστης ή οι δράστες τοποθέτησαν τη γυναίκα μέσα στη βαλίτσα και τη μετέφεραν στην απόμερη περιοχή, όπου βρέθηκε, στα Βίλια. 

Θρίλερ στα Βίλια: Μόνο με το εσώρουχο και διπλωμένη η σορός στη βαλίτσα

Η γυναίκα ήταν γυμνή, μόνο με το εσώρουχό της και η σορός της βρέθηκε διπλωμένη μέσα σε βαλίτσα, την οποία είχαν κλείσει με μονωτική ταινία. 

Τώρα αναμένεται η τοξικολογική έκθεση για να διαπιστωθεί αν το θύμα είχε πάρει κάποια ουσία. 
 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top