Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια

Πότε αναμένονται βροχές σε όλη τη χώρα

Σπάνιο… αλλά κατά την περίεργη χρονιά του 2020, το βλέπουμε κι αυτό! Σύμφωνα με τις καιρικές προβλέψεις, οι μέρες της Πρωτοχρονιάς αλλά και των Φώτων θα είναι καλές και με ζεστές θερμοκρασίες για την εποχή. Αν συμπεριλάβει κανείς και τις «ανοιξιάτικες» μέρες των Χριστουγέννων, διαπιστώνουμε πως από την πλευρά του καιρού σημειώνεται ένα σπάνιο φαινόμενο για τις χειμερινές μέρες του Δεκεμβρίου. 

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού στο star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

Πρωτοχρονιά

Σύμφωνα με τον διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολλυδά, ο καιρός την Πρωτοχρονιά θα είναι βελτιωμένος και λίγα μόνο φαινόμενα θα εκδηλωθούν νωρίς το πρωί στο ανατολικό  Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Οι νοτιάδες που θα πνέουν θα διατηρήσουν τις υψηλές θερμοκρασίες για την περιοχή. Στη βόρεια Ελλάδα, η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 15-16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα κεντρικά και τα νότια τους 17-18 βαθμούς Κελσίου. 

Αλλαγή του καιρού από το απόγευμα του Σαββάτου 2 Ιανουαρίου

Νέα μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες αναμένεται από το απόγευμα του Σαββάτου να εκδηλωθούν στα δυτικά  και κατά τη διάρκεια της Κυριακής να επεκταθούν σε όλη τη χώρα. Οι νοτιάδες στα πελάγη θα ενισχυθούν στα 6-7 μποφόρ. Από το απόγευμα της Δευτέρας, ο καιρός θα αρχίσει και πάλι να βελτιώνεται. 

Θεοφάνεια

Ανήμερα των Θεοφανίων ο καιρός θα είναι βελτιωμένος. Βροχές θα εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top