Βόλος: Τέλος στο θρίλερ με την 16χρονη που είχε εξαφανιστεί στο όρος Όρθυς

Τη βρήκαν και είναι καλά στην υγεία της

Τέλος μπήκε στο θρίλερ με την 16χρονη από τον Βόλο που είχε χαθεί χθες στο όρος Όρθυς, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στον Αλμυρό.

Η ανήλικη εντοπίστηκε τελικά σήμερα, νωρίς το πρωί, σε ποιμνιοστάσιο στην περιοχή Σκοπιά Φαρσάλων και είναι καλά στην υγεία της.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», η 16χρονη βρέθηκε σε γειτονικό νομό από έναν βοσκό που πήγε στην κτηνοτροφική του μονάδα και την είδε εκεί. Μέσα στην ημέρα αναμένεται να την παραλάβουν οι γονείς της.

Βόλος: Το χρονικό της εξαφάνισης της 16χρονης στο όρος Όρθυς

Όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα. Η 16χρονη είχε πάει στο όρος Όρθυς με τον πατέρα της, από το χωριό τους, την Ανάβρα, για να κάνουν κτηνοτροφικές εργασίες στο κοπάδι προβάτων της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας έπρεπε να απομακρυνθεί για λίγο από το σημείο που είχαν φθάσει μαζί με την κόρη του και της ζήτησε να παραμείνει στο αγροτικό αυτοκίνητό τους μέχρι να επιστρέψει.

Όταν όμως γύρισε στο σημείο που είχε αφήσει την κόρη του, δεν την βρήκε και αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές.

Από τη στιγμή εκείνη σήμανε συναγερμός στην περιοχή του Αλμυρού, ενώ στην αναζήτηση της 16χρονης πήραν μέρος δυνάμεις της Αστυνομίας που έφθασαν από τον Αλμυρό, άνδρες της ΕΜΑΚ Θεσσαλίας, αλλά και πολλοί συγχωριανοί της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top