Δολοφονία Κρήτη: Για τη μουσική στο laptop σκότωσε ο πατέρας τον γιο

Τι υποστήριξε η μητέρα του θύματος

Μια ασήμαντη αφορμή οδήγησε όπως όλα δείχνουν στην οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων στη Θέρισο της Κρήτης, όταν ένας πατέρας φέρεται να δολοφόνησε τον γιο του με τη βοήθεια του άλλου του παιδιού. 

Σήμερα οι δύο κατηγορούμενοι πέρασαν την πόρτα του εισαγγελέα για να απολογηθούν. 

Κρήτη: Τσακώθηκε με τον 26χρονο γιο του και τον σκότωσε

Πατέρας και γιος κατηγορούνται για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία, καθώς - σύμφωνα με την προανάκριση - ο 24χρονος φέρεται να ήταν αυτός που ακινητοποίησε τον αδερφό του και στη συνέχεια ο 55χρονος πατέρας του κατάφερε τα χτυπήματα με το μαχαίρι. 

Ο 24χρονος αδελφός του θύματος που κατηγορείται για συνέργια στη δολοφονία του - Cretalive.gr

Σύμφωνα με το Cretalive.gr στην αρχή η οικογένεια του 26χρονου θύματος προσπάθησε να αποκρύψει τα όσα εκτυλίχθηκαν τα Χριστούγεννα, λέγοντας πως άγνωστος είχε μαχαιρώσει τον νεαρό. 

Στη συνέχεια όμως η μητέρα του και ο μικρότερος αδελφός του «έσπασαν» και αποκάλυψαν όλα όσα είχαν συμβεί. 

Ο 24χρονος, ο οποίος είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση επιμένει ότι δεν είχε καμία συμμετοχή στο μαχαίρωμα του αδελφού του. 

Η μητέρα του θύματος κατέθεσε πως η ημέρα των Χριστουγέννων ξεκίνησε όμορφα, καθώς ήταν και η ονομαστική εορτή του 26χρονου. 

Όλα όμως άλλαξαν όταν στο σπίτι εμφανίστηκε η σύντροφος του μικρότερου γιου. Τότε ο πατέρας είπε στον μεγαλύτερο γιο του να αφήσει τον αδελφό του να διαλέξει μουσική στον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. 

Ο πατέρας του 26χρονου θύματος - Cretalive.gr

Αυτό φέρεται να εξόργισε τον 26χρονο, ο οποίος βγήκε από το σπίτι εκνευρισμένος. Τον ακολούθησε οι αδελφός του και οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια. Στην αυλή βγήκε και ο πατέρας, παίρνοντας μαζί του ένα μαχαίρι, χωρίς να τον αντιληφθεί η σύζυγός του. 

Όπως ισχυρίστηκε η μητέρα κάποια στιγμή μπήκε μέσα στο σπίτι ο μικρότερος γιος της για να πλυθεί και τότε είδε τον μεγάλο της γιο πεσμένο στον δρόμο. Τον πλησίασε και είδε ότι ήταν μαχαιρωμένος. 

Ο 55χρονος από την πλευρά του υποστήριξε ότι βρέθηκε σε άμυνα, ενώ ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Φουκαράκης, σημείωσε ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δε θυμάται τίποτα. 

Ο κ. Φουκαράκης τόνισε πως το θύμα αντιμετώπιζε πρόβλημα με ουσίες και την ημέρα που έγινε το φονικό βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 26χρονος στο παρελθόν είχε χτυπήσει πολλές φορές τον πατέρα του, ο οποίος πάντα υποχωρούσε. Τα Χριστούγεννα όμως, όπως ισχυρίστηκε ο πατέρας, το κακό έγινε γιατί θέλησε να προστατέψει την οικογένειά του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top