Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε ο 14χρονος που φέρεται να δολοφόνησε 87χρονο

Οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης

Εντοπίστηκε τελικά ο 14χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία ηλικιωμένου στη Θεσσαλονίκη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί την προηγούμενη εβδομάδα.

Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε ο 14χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε 87χρονο

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, ο ανήλικος εντοπίστηκε σε περιοχή κοντά στην Τούμπα τη Δευτέρα. Οι αρχές ενημερώθηκαν για τη εξαφάνισή του από το Παπάφειο Ορφανοτροφείο, όπου είχε οδηγηθεί μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Ανηλίκων.

Δολοφονία Θεσσαλονίκη: Οι ανήλικοι σκότωσαν τον 87χρονο στο ξύλο

Ο 14χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και αναμένεται από την εισαγγελία ανηλίκων να καθοριστεί πού θα οδηγηθεί. Αύριο αναμένεται να απολογηθούν η 45χρονη γιαγιά του ανήλικου και ο 40χρονος σύντροφός της οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση και σε βάρος τους έχει ασκηθεί δίωξη για συνέργεια σε θανατηφόρα ληστεία.

Θεσσαλονίκη: 12χρονη και 14χρονος σκότωσαν ηλικιωμένο για 250 ευρώ

Υπενθυμίζεται ότι ο 14χρονος μαζί με τη 12χρονη αδερφή του κατηγορούνται για τη δολοφονία ενός 87χρονου. Τα δύο παιδιά φέρονται να μπήκαν στο σπίτι του για να τον κλέψουν, όμως όταν κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτά από τον ηλικιωμένο τον ξυλοκόπησαν άγρια. Τελικά ο άτυχος 87χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο, υποκύπτοντας στα βαριά τραύματά του.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top