Ξεκινά το 2ο Santa Run στο Αγρίνιο με virtual διάθεση!

Δείτε όλες τις πληροφορίες για το πώς μπορείτε να πάρετε μέρος

Το βίντεο είναι από την περσινή διοργάνωση

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε το περσινό Santa Run στο Αγρίνιο, φέτος επιστρέφει με έναν διαφορετικό τρόπο!

Τα φετινά Χριστούγεννα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δε θα θυμίζουν σε τίποτα άλλες χρονιές, οπότε οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης, Κωνσταντίνος Καραγιώργος και Λάμπρος Σκουφής, σκέφτηκαν κάτι πρωτοποριακό αλλά και ασφαλές!

Έτσι, ο αγώνας δρόμου φέτος θα γίνει… virtual και ο καθένας θα μπορεί να τρέξει όποια διαδρομή επιλέξει από αυτές που θα προτείνουν οι διοργανωτές του «Αγρίνιο Santa Run Virtual» με όποια παρέα θέλει μέσα στο δεκαήμερο από 21/12 έως και την πρωτοχρονιά 1/1/2021, συνεισφέροντας παράλληλα σε έναν ιερό σκοπό!

santa run αγρίνιο

Οι εντυπωσιακές εικόνες είναι από το περσινό Santa Run

Η διοργάνωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στον σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου. Η συμμετοχή θα βοηθήσει αρκετά ένα σύλλογο που παλεύει για τη ζωή, για τη διαθεσιμότητα φιαλών αίματος σε πολύ δύσκολες εποχές.

«Πέρυσι είχε μεγάλη επιτυχία και φέτος δε θέλαμε η χρονιά να πάει χαμένη! Γι’ αυτό τον λόγο σκεφτήκαμε να το κάνουμε virual και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να μας στέλνουν φωτογραφίες από τη διαδρομή τους! Αυτή η πρωτοβουλία γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό σε συνεργασία με τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Αγρινίου και υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου. Ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο και θέλουμε και εμείς με τον τρόπο μας να συνεισφέρουμε στον σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου», είπε στο star.gr o διοργανωτής κ. Κωνσταντίνος Καραγιώργος.  

Δείτε εδώ πώς μπορείτε να λάβετε μέρος

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την ανακοίνωση για το 2ο Santa Run στο Αγρίνιο:

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2019

Όλοι οι δρόμοι του Αγρινίου κοκκίνησαν από χιλιάδες Άγιους Βασίληδες, από εσάς! Με ηθικό ακμαίο και διάθεση για προσφορά τρέξατε, διασκεδάσατε βοηθώντας έτσι τα παιδιά με αναπηρία που τόσο έχουν ανάγκη από ανθρώπους σαν και εσάς!!!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2020  

Όλοι οι δρόμοι του Αγρινίου είναι πάλι φωτισμένοι, αλλά οι πόρτες κλειδωμένες, το ηθικό πεσμένο μπροστά στη πανδημία που μας στερεί τη διάθεση για πνεύμα εορταστικό και κάθε πράξη αλληλεγγύης!!!

Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;;;

Σας καλούμε να τρέξουμε και πάλι, Άγιοι Βασίληδες κόντρα στις συνθήκες των ημερών!!!
ιατί το πνεύμα των εορτών, το αίσθημα αλληλεγγύης και η διάθεση για ΖΩΗ και όχι ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ είναι μέσα μας!!!
2ο SANTA RUN τηρώντας όλους τους κανόνες που επιβάλλει η συνθήκη του COVID αλλά πηγαίνοντας κόντρα στη συνθήκη εγκλεισμού και απομόνωσης!!!

ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ 2nd SANTA RUN είναι ξανα εδώ!!!

Ο αγώνας θα είναι virtual, ο καθένας θα μπορεί να τρέξει όποια διαδρομή επιλέξει από αυτές που θα του προτείνουμε με όποια παρέα θέλει μέσα στο δεκαήμερο από 21/12 έως και την πρωτοχρονιά 1/1/2021.
Θα μας στείλετε φωτογραφίες σας από τη διαδρομή, φορώντας το μπλουζάκι που θα σας διαθέσουμε και εμείς θα την ανεβάσουμε στη σελίδα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6948 687220, 6942 890255».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top