Καταδίκη για τους 18 που διακινούσαν ναρκωτικά έξω από Λύκειο της Αθήνας

Τους παρακολουθούσαν ακόμα και με drone

δικηγόρος

Τα 18 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης διακινούσαν ναρκωτικά έξω από το 19ο Λύκειο Αθηνών, επί της οδού Θήρας στην Κυψέλη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της οργάνωσης είχαν διακριτούς ρόλους, με αρχηγό 53χρονο αλλοδαπό, 5πέντε εκ των μελών να έχουν τον ρόλο του ταμία στο σημείο που λάμβανε χώρα η διακίνηση, ενώ τα υπόλοιπα μέλη εναλλάσσονταν στον ρόλο του διακινητή και του τσιλιαδόρου, έχοντας όλοι ως καταφύγιο κατάστημα στην ίδια περιοχή.

Σπείρα διακινούσε ναρκωτικα με ορμητήριο το σχολικό συγκρότημα της Γκράβας

Τα μέλη της σπείρας απέφευγαν να έχουν στην κατοχή τους τις συσκευασίες με τα ναρκωτικά, τις οποίες απέκρυπταν σε φρεάτια, καφαο και σταθμευμένα αυτοκίνητα και τις εξήγαγαν, για να τις διαθέσουν στους «πελάτες», μόνο μετά την προπληρωμή τους.

Η αστυνομία τους παρακολουθούσε ακόμα και με drone για τέσσερις μήνες. Και τα 18 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης από πεντέμιση χρόνια ως 12 χρόνια κάθειρξη.

Για την υπόθεση αθώωθηκε μόνο ένα άτομο. Ο δικηγόρος του, Γιάννης Μπαρκαγιάννης, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την έκβαση της υποθέσεως, καθότι αποδείχθηκε περίτρανα η μη συμμετοχή του εντολέα μου σε κανένα σκέλος της κατηγορίας και έπειτα απο μακρά και επίπονη διαδικασία το Δικαστήριο τον έκρινε αθώο».

Της Τασούλας Παπανικολάου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top