Κορωνοϊός: «Σώσε με γιατρέ, έχω παιδιά να μεγαλώσω»

Συγκλονίζει η δήλωση γιατρού - Τιτάνια η μάχη των υγειονομικών

Πέφτουν έστω και αργά τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, ωστόσο ψηλά παραμένει ο αριθμός των διασωληνωμένων και νεκρών.

Κορωνοϊός: Τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων σήμερα - 85 οι νεκροί σε ένα 24ωρο

Την ίδια ώρα, τιτάνια μάχη δίνουν οι γιατροί στα νοσοκομεία, αλλά και τα νέα στοιχεία του ΕΟΔΥ. Οι περιγραφές τους αποτυπώνουν την πραγματική εικόνα που έχει δημιουργήσει ο επιθετικός ιός.

Κρούσματα: Τι έδειξαν τα rapid test σε περιοχές της Αττικής

Συγκλονιστική είναι η εξομολόγηση του Καθηγητή διευθυντή της Τρίτης Παθολογικής κλινικής στο «Ερρίκος Ντυνάν» που δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο. Όπως μετέδωσε η Ράνια Τραγόμαλλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τον παρακαλούσαν οι ασθενείς να τους σώσει για να μη μείνουν τα παιδιά τους ορφανά.

Κρούσματα Σήμερα: Ποιες περιοχές κατέγραψαν τις περισσότερες μολύνσεις

«Πολλές διακομιδές, γιατί δε χωρούσαν πουθενά. Πολλοί, σχετικά νέοι, 45-60 ετών. Κάποιοι με μικρά παιδιά: “Σώσε με γιατρέ, έχω παιδιά να μεγαλώσω”. Σπάραζε η καρδιά σου», γράφει ο  κ. Δημητρακόπουλος, ο οποίος εργάστηκε εθελοντικά για οκτώ ημέρες στην κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου Κατερίνης.  

Μικρή μείωση κρουσμάτων την Κυριακή

Το τελευταίο 24ωρο λοιπόν σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ είχαμε  693 κρούσματα. 552 είναι οι συνάνθρωποί μας που είναι διασωληνωμένοι και καταγράφησαν 85 θάνατοι.

Υπενθυμίζεται, ωστόσο, ότι τα Σαββατοκύριακα έχουμε λιγότερα τεστ, οπότε και συνήθως βλέπουμε μια μικρή πτώση στους αριθμούς. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το Σαββατοκύριακο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top