Επίθεση βιτριόλι: Η 35χρονη ετοίμαζε επίθεση με υδροκυάνιο στο νοσοκομείο

Τι «έδειξε» το λαπτοπ της κατηγορούμενης

Νέα στοιχεία που σοκάρουν για την επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα έφερε στο «φως» η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Η δράστης φέρεται να έψαχνε τρόπους να της επιτεθεί ακόμα και όταν ήταν μέσα στο νοσοκομείο.

Επίθεση με βιτριόλι: Τέσσερα πρόσωπα στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.

Τα στοιχεία που ανακάλυψαν οι αστυνομικοί ανοίγοντας το λαπτοπ της 35χρονης κατηγορούμενης έκρυβε «εκπλήξεις». Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ημέρες μετά την επίθεση με το βιτριόλι τον περασμένο Μάιο, η 35χρονη δράστης έψαχνε να βρει τον τρόπο για τα της επιτεθεί πάλι. Αυτή τη φορά, όμως, μέσα στο νοσοκομείο, όταν συνειδητοποίησε ότι το κορίτσι ζει.

Επίθεση με βιτριόλι: Φως στην υπόθεση θα ρίξουν τα νέα στοιχεία

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, η νέα επίθεση προγραμματιζόταν να γίνει με υδροκυάνιο, καθώς φαίνεται ότι έψαχνε τρόπους να το προμηθευτεί. Επίσης, υπάρχουν αναζητήσεις  για το πώς θα μπορούσε να της κάνει ένεση με αέρα, ενώ είχε κατεβάσει και σχεδιάγραμμα του νοσοκομείου και ειδικά του ισογείου, όπου νοσηλευόταν η Ιωάννα. 

Οι αστυνομικοί πίστευαν από την πρώτη στιγμή ότι η 35χρονη για να οργανώσει και να υλοποιήσει την επίθεση με το βιτριόλι ζήτησε βοήθεια. Έψαχναν να βρουν ποιος ήταν ο συνεργός της και έχοντας ορισμένα στοιχεία στα χέρια τους έχουν εστιάζουν σε συγκεκριμένα πρόσωπα 

Η Ιωάννα από την πλευρά της θέλει να κλείσει η υπόθεση προκειμένου να ορισθεί και η δίκη για τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή. 

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορουμένη δεν έχει απολογηθεί και δεν έχει δώσει εξηγήσεις μέχρι σήμερα. Αν δεν απολογηθεί η υπόθεση θα κλείσει όταν ολοκληρωθούν όλες οι έρευνες της αστυνομίας.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top