Κορωνοϊός: Χωρίς τον Νίκο Χαρδαλιά η σημερινή ενημέρωση

Γιατί θα απουσιάζει

Δείτε στο βίντεο την ενημέρωση του Νίκου Χαρδαλιά την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου.

Θα απουσιάζει από τη σημερινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, σύμφωνα με την ανακοίνωση, βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα όπου κρίθηκε απαραίτητη η παρουσία του μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή.

Καιρός: Πτώσεις δέντρων στη Θεσσαλονίκη – Καθυστερήσεις στον Προαστιακό

Στην ενημέρωση θα συμμετέχουν κανονικά η Βάνα Παπαευαγγέλου, ο Γκίκας Μαγιορκίνης και ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, από την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη.

Στην σημερινή ενημέρωση δεν θα συμμετέχει ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, επειδή τα καιρικά φαινόμενα στην Βόρεια Ελλάδα επιβάλλουν την παρουσία του στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων. Ο κ. Χαρδαλιάς θα είναι παρών στην ενημέρωση της Παρασκευής.

Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top