Ελεύθεροι οι Έλληνες ναυτικοί που ήταν όμηροι στη Νιγηρία! 

Τι αναφέρει η ανακοίνωση των δικηγόρων που ανέλαβαν τη διαπραγμάτευση

Δείτε το ρεπορτάζ του Star για τους τρεις όμηρους Έλληνες ναυτικούς στη Νιγηρία   

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά από 12 ημέρες οι τρεις Έλληνες ναυτικοί που ήταν όμηροι στη Νιγηρία, σύμφωνα με την ανακοίνωση των δικηγόρων Σπύρου και Μαργαρίτας Βλάσση που είχαν αναλάβει μέσω της πλοικτήτριας εταιρείας τη διαπραγμάτευση για την απελευθέρωσή τους. 

Ομηρία Ελλήνων ναυτικών: «Να φέρουν πίσω το παιδί μου!»

Οι δικηγόροι αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι οι τρεις ναυτικοί είναι καλά στην υγεία τους.

Συγκεκριμένα, σε δελτίο Τύπου η δικηγορική εταιρεία Σπύρος Βλάσσης και συνεργάτες αναφέρει:

«Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απελευθέρωση των τριών Ελλήνων ναυτικών του πλοίου «STELIOS K», οι οποίοι είναι απολύτως καλά στην υγεία τους, ασφαλείς και σύντομα θα επιστρέψουν στις οικογένειες τους. Ενεργήσαμε μετά από εντολή της πλοιοκτήτριας εταιρείας«ROYAL SHIPMANAGEMENT INC.», σύμφωνα με την οποία όλες οι προσπάθειες μας έπρεπε να επικεντρωθούν αποκλειστικά και μόνον στη διάσωση των μελών του πληρώματος με οποιοδήποτε κόστος.

Στα πλαίσια της εντολής αυτής έλαβαν χώρα συνεχείς, επίπονες και πολλές φορές αδιέξοδες επικοινωνίες και διαπραγματεύσεις, μέσω των οποίων επιτεύχθηκε εν τέλει η απελευθέρωση των ναυτικών μας. Παρότι ασφαλώς περισσότερες λεπτομέρειες δεν είναι δυνατόν να ανακοινωθούν, εκείνο που δυνάμεθα να εξάγουμε ως ασφαλές συμπέρασμα μετά από την επίμονη και συντονισμένη προσπάθεια των τελευταίων δώδεκα ημερών, είναι ότι μόνον η αληθινή διάθεση, βούληση και προσπάθεια της κάθε πλοιοκτήτριας εταιρίας που αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα στην περιοχή μπορεί να οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα», 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top