Κορωνοϊός: Γιατροί και ασθενείς στόλισαν μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Έστειλαν μήνυμα ελπίδας σε όλους αυτούς που δοκιμάζονται

Δείτε το ρεπορτάζ από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star σχετικά με τους διασωληνωμένους

Συγκινητικές είναι οι εικόνες που μας έρχονται από την α’ παθολογική κλινική covid του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και μας δίνουν μια ακτίδα αισιοδοξίας, στα τόσα άσχημα που βιώνουμε. Εκεί η θεραπευτική ομάδα της κλινικής μαζί με τους ασθενείς, στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, σε μια προσπάθεια να απαλύνουν τον πόνο τους.

Καταγγελία Γιαννάκου: Στις ΜΕΘ της Θεσσαλίας γίνεται διαλογή ασθενών

Αυτή τη συγκινητική πράξη δημοσιοποίησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, όταν επισκέφθηκε το νοσοκομείο, για να διαπιστώσει την εκτός ορίων κατάσταση που επικρατεί.

Γιατροί και νοσηλευτές, αποκαλούσαν τους ασθενείς με τα μικρά τους ονόματα, γεγονός που δηλώνει την οικειότητα που έχουν αποκτήσει μεταξύ τους. 

Όπως αναφέρει ο κος Γιαννάκος «Μας επισήμαναν ότι έχουν νέους ανθρώπους, που νοσηλεύονται που δεν απέφυγαν τη διασωλήνωση». Την ίδια στιγμή, ο ίδιος εύχεται περαστικά και σε εφτά συναδέλφους του, που νοσούν με κορωνοϊό και νοσηλεύονται στην ίδια κλινική.

Κορωνοϊός: Πρόβλεψη για κάτω από 1.000 κρούσματα στις 31 Δεκεμβρίου

Τέλος σε μήνυμα που άφησαν οι εργαζόμενοι γιατροί και οι νοσηλευτές αναφέρουν πως «βρήκαν το κουράγιο και τη διάθεση να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δένδρο και να ευχηθούν σε ασθενείς και συνεργάτες, Καλά Χριστούγεννα. Χθες ήταν η πρώτη εφημερία, που μετά από πολύ καιρό πήγε καλύτερα, με λιγότερα περιστατικά και μας γέμισε αισιοδοξία !!!».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top