Lockdown: Aνοίγουν τα εποχιακά καταστήματα τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου

Θα επιτρέπεται να πωλούν χριστουγεννιάτικα και τα super markets

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου.

Ο κύβος ερρίφθη. Τη Δευτέρα θα ανοίξουν τα καταστήματα που πωλούν χριστουγεννιάτικά είδη, κάνοντας το πρώτο βήμα για τη χαλάρωση του lockdown

Σύψας: Γιατί δεν πέφτουν τα κρούσματα κατά το δεύτερο lockdown

Αυτό ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αναφέροντας ότι από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου «θα επιτρέπεται η λειτουργία των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης αμιγώς εποχικών χριστουγεννιάτικων ειδών καθώς και η πώλησή τους από τα super markets».

Οι λεπτομέρειες για το ωράριο και τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων αυτών θα ανακοινωθούν αύριο, Παρασκευή, από τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Εξαδάκτυλος: «Άρση lockdown μόνο με διψήφιο αριθμό διασωληνωμένων»

Πριν από λίγες μέρες, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης είχε αποκαλύψει πως εξετάζονται όλα τα σενάρια για το ανοιγμα των καταστημάτων, με προτεραιότητα τα εποχικά καταστήματα και τα καταστήματα παιχνιδιών. 

Σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναμένεται να κάνει ανακοινώσεις για την παράταση του lockdown  έως τις 14 Δεκεμβρίου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τότε θα ανοίξουν και τα μικρά καταστήματα. 

Ποια καταστήματα και πότε θα ανοίξουν τελικά για τις γιορτές 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα μεγάλα εμπορικά καταστήματα αναμένεται να παραμείνουν κλειστά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top