Δολοφονία ξενοδόχου Σαντορίνη: «Πέταξε τα πειστήρια στην Καλντέρα»

Δικηγόρος οικογένειας θύματος: Κάποιοι γνώριζαν ότι αυτός ήταν ο θύτης

Στο βίντεο το ρεπορτάζ για την υπόθεση όπως προβλήθηκε στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Star

H εξιχνίαση του εγκλήματος στη Σαντορίνη συγκλονίζει, το ίδιο και οι λεπτομέρειες πίσω από την άγρια δολοφονία του 69χρονου επιχειρηματία – ξενοδόχου. Σύμφωνα με την ομολογία του δράστη, ενός 20χρονου αλβανικής καταγωγής που βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας κι έκανε περιστασιακές δουλειές στο νησί, μια οφειλή της τάξεως των 200 ευρώ οδήγησε στον θάνατο του επιχειρηματία. Ο νεαρός διεκδικούσε τα δεδουλευμένα του όπως είπε, μέχρι που την περασμένη Πέμπτη ήρθαν στα χέρια με τον ξενοδόχο. Από τον καυγά, ο επιχειρηματίας έπεσε κάτω, με τον νεαρό να τον χτυπά μέχρι θανάτου και εν τέλει να βάζει φωτιά στο σώμα του 69χρονου, αφού το περιέλουσε με βότκα, προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος. 

Δολοφονία ξενοδόχου Σαντορίνη: Ο διάλογος που εξόργισε τον 20χρονο

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, Ελευθέριο Γαβρίλη, ο καθ’ ομολογίαν δράστης πέταξε στην Καλντέρα τα πειστήρια του εγκλήματος, τα οποία έχουν εντοπίσει οι πυροσβέστες και επιχειρούν να τα ανασύρουν.

Σαντορίνη: Σκότωσε τον ξενοδόχο για 200 ευρώ- «Θόλωσα» λέει ο 20χρονος

Αναφερόμενος στο περιστατικό, ο κ. Γαβρίλης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», επισήμανε ότι τα χρήματα που ζήτησε ο δράστης ίσως να ήταν λιγότερα από 200 ευρώ, με την άρνηση του επιχειρηματία να πληρώσει να οδηγεί στην τραγική κατάληξη.

«Στην έρευνα που έκανα εγώ πριν εξιχνιαστεί το έγκλημα, οι συγγενείς και οι φίλοι του θύματος είχαν εντοπίσει ότι αυτός είναι ο θύτης γιατί με αυτόν ερχόταν σε προστριβές τις τελευταίες μέρες».

Ο ίδιος σημείωσε ότι πρόκειται για ένα άγριο έγκλημα και πως αυτό που έχει συγκλονίσει τον ίδιο είναι η κατάσταση της σορού, η οποία έχει καεί σε τέτοιο βαθμό όπως είπε, που δε φαίνεται αν το θύμα φέρει τραύμα από αμβλύ αντικείμενο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top