Σαντορίνη: Σκότωσε τον ξενοδόχο για 200 ευρώ- «Θόλωσα» λέει ο 20χρονος

Τον έδειρε μέχρι θανάτου, τον περιέλουσε με βότκα και του έβαλε φωτιά

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας του 69χρονου επιχειρηματία – ξενοδόχου στη Σαντορίνη. Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος είχε μεγάλη περιουσία -κινητή και ακίνητη-, έφυγε από τη ζωή εξαιτίας 200 ευρώ που φέρεται να χρωστούσε στον φερόμενο δράστη, σύμφωνα με την ομολογία του. 

Σαντορίνη: Θρίλερ με τον θάνατο του ξενοδόχου που βρέθηκε απανθρακωμένος

Ο ξενοδόχος βρέθηκε απανθρακωμένος σε δωμάτιο κοντά στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου του στην Οία, την περασμένη Παρασκευή. Για κάποιες μέρες ο θάνατός του αποτελούσε μυστήριο. Τελικά, οι αρχές που δεν είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, έφτασαν στα ίχνη ενός 20χρονου αλλοδαπού. Κάμερα ασφαλείας τον είχε καταγράψει να φεύγει από το ξενοδοχείο, ελάχιστα λεπτά από τη φωτιά.

Ο φερόμενος ως δράστης έπειτα από αρκετές ώρες ομολόγησε τη δολοφονία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

Τον περιέλουσε με βότκα και του έβαλε φωτιά

Το κίνητρο του εγκλήματος ήταν οικονομικό, με τον 20χρονο να υποστηρίζει ότι ο ξενοδόχος του χρωστούσε 200 ευρώ δεδουλευμένα του από την προηγούμενη χρονιά, τα οποία δεν του έδωσε. Πάνω σε διαπληκτισμό, ο 20χρονος τον έδειρε μέχρι θανάτου και στη συνέχεια τον περιέλουσε με βότκα και του έβαλε φωτιά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για νεαρό αλβανικής καταγωγής, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας.  Ο 20χρονος εργαζόταν περιστασιακά, σε διάφορες δουλειές στο νησί και είχε κάνει κάποιες εργασίες και στο ξενοδοχείο του θύματος.

Φωτιά σε ξενοδοχείο της Σαντορίνης - Μυστήριο με τον θάνατο του ιδιοκτήτη

Θόλωσε το μυαλό του, λέει ο 20χρονος

Ο 20χρονος βρήκε τον 69χρονο μέσα στο ξενοδοχείο σε ένα διάδρομο που οδηγεί σε ένα κουζινάκι, ακριβώς πίσω από τη ρεσεψιόν. Πήγε να τον συναντήσει για να του ζητήσει τα λεφτά, που όπως λέει του χρωστούσε και είχε απόλυτη ανάγκη. Ο 69χρονος αντέδρασε και του επιτέθηκε πρώτος. Αφού πάλεψαν, ο 20χρονος τον χτύπησε και τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα ο ξενοδόχος να πέσει κάτω. Μετά φέρεται να ισχυρίστηκε ότι βρήκε έναν λοστό στην αυλή και άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι.

Ο δράστης που φέρεται να είναι σε κατάσταση σοκ, υποστήριξε κατά την ανάκριση ότι θόλωσε το μυαλό του.

Στη συνέχεια, τον περιέλουσε πιθανόν με βότκα και κάτι άλλο εύφλεκτο και του έβαλε φωτιά. Ο θάνατός επήλθε κυρίως από τα εγκαύματα και την εισπνοή φωτιάς και αναθυμιάσεων.

Παλιός στον κλάδο του τουρισμού ο 69χρονος

Ο 69χρονος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου είναι από τους παλιούς στο νησί και ασχολείτο με τον τουρισμό για πολλά χρόνια. Η ξενοδοχειακή του μονάδα βρίσκεται στην Οία, σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Σαντορίνης, με θέα στη μαγευτική Καλντέρα. Ο άνδρας δεν είχε αποκτήσει οικογένεια.

Ανασύρθηκε νεκρός από την πυροσβεστική, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο ξενοδοχείο του, στις 27 Νοεμβρίου. Η σορός του ήταν απανθρακωμένη, ωστόσο, η κατάσταση περιπλέχθηκε όταν οι αρχές εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα στον 69χρονο άνδρα. Την υπόθεση ανέλαβε η Ελληνική Αστυνομία, για να διαπιστώσει αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά το πρωί της Δευτέρας. Το σώμα του είναι ολοκληρωτικά απανθρακωμένο, με αποτέλεσμα οι ιατροδικαστές να μη μπορούν να βρουν την αιτία θανάτου του, ούτε αν φέρει χτυπήματα από μαχαίρι ή όπλο εξαιτίας της άσχημης κατάστασης που βρίσκεται το σώμα, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Οι ιατροδικαστές έλαβαν υλικό για ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, τα οποία αναμένεται να δώσουν απαντήσεις.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top