Πρεμιέρα τηλεκπαίδευσης μαθητών δημοτικού με προβλήματα στο Webex

Πολλοί μαθητές δεν μπορούσαν να συνδεθούν

Σήμερα, ξεκίνησε η τηλεκπαίδευση και για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων, οι οποίοι θα παρακολουθούν τα μαθήματά τους κατά τις μεσημβρινές ώρες, από τις 14:00 έως τις 17:00. Ωστόσο, η «πρεμιέρα» τους φέρεται να έχει δυσκολίες, καθώς σε κάποιες περιοχές εμφανίστηκαν προβλήματα σύνδεσης στο webex. Το δίκτυο υπερφορτώθηκε με αποτέλεσμα δάσκαλοι και μαθητές να μην μπορούν να συνδεθούν.

Πάλι προβλήματα με τo Webex: Δεν μπορούσαν να μπουν αρκετοί μαθητές

Την περασμένη Δευτέρα, προβλήματα είχαν παρουσιαστεί στην πρόσβαση στην πλατφόρμα Webex σε πολλούς μαθητές, γιατί αργά το βράδυ της Κυριακής αποφασίστηκε να αλλάξει το url της πρόσβασης. Η ενημέρωση που έλαβαν οι μαθητές από τα σχολεία τους ήταν ότι επρόκειτο για πανελλαδικό πρόβλημα και πως καταβάλλονται προσπάθειες για να επιλυθεί το συντομότερο το πρόβλημα.

Τηλεκπαίδευση: «Έπεσε» το σύστημα και δεν μπορούν να μπουν οι μαθητές

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση ξεκίνησε για γυμνάσια και λύκεια στις 9 Νοεμβρίου. Κατά τις πρώτες μέρες, αρκετοί μαθητές και εκπαιδευτικοί αντιμετώπισαν δυσκολίες, ενώ το σύστημα μπορεί να «άντεξε» μόνο για μία ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες η Webex τότε δούλευε κανονικά, αλλά είχε πέσει το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top