Στον ανακριτή οικογένεια για καλλιέργεια - διακίνηση ναρκωτικών

Αφέθηκαν ελεύθεροι  - Τι δήλωσαν οι συνήγοροι   

αστυνομία

Στη σύλληψη πέντε  ατόμων που ανήκουν στην ίδια οικογένεια προχώρησε η αστυνομία στη Χαλκίδα, για καλλιέργεια και πώληση ναρκωτικών. Η ασφάλεια Χαλκίδας με τη συμμετοχή δικαστικού λειτουργού έκανε έφοδο στο σπίτι τους  και έβγαλε «λαβράκι» καθώς στο εσωτερικό  της οικίας βρέθηκαν:

  • 1 κιλό & 456 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • 174 χιλιοστόλιτρα ml ελαίου κάνναβης,
  • το χρηματικό ποσό των 11.900 ευρώ και
  • 1 ζυγαριά.
  • Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αποθήκη της οικίας: Αυτοσχέδια εγκατάσταση υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, αποτελούμενη από δύο λαμπτήρες, ανεμιστήρα και ανακλαστικές επιφάνειες, στην οποία εντοπίσθηκαν να αναπτύσσονται τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,50 έως 1,80 μέτρων, εμφυτευμένα σε γλάστρες.
  • Δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,50 έως 1,80 μέτρων, καλλιεργημένα στο έδαφος.

Και οι πέντε οδηγήθηκαν στον ανακριτή όπου αφέθησαν ελεύθεροι με περιοριστικούς  όρους 

Οι συνήγοροι υπεράσπισης  των κατηγορουμένων Γιάννης  Γλύκας και Χρύσα Χρυσαγή  δήλωσαν: Εκφράζουμε την ιδιαίτερη ικανοποίηση μας για την ανακριτική διαδικασία  ! Η κ.Ανακριτρια με την σύμφωνη γνώμη της κ.Εισαγγελεως επέβαλε περιοριστικούς όρους σε όλους τους κατηγορούμενους. Οι ισχυρισμοί τους ότι επρόκειτο περί ποσότητας που εξυπηρετούσε τις δικές τους ανάγκες όπως και η μικρής έκτασης καλλιέργεια έγιναν καταρχήν αποδεκτοί γι’ αυτό και αποφύγαμε το έσχατο μέτρο δικονομικού καταναγκασμού.   Οι κατηγορούμενοι θα τηρήσουν τους περιοριστικούς όρους και θα αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους στο δικαστήριο»

 

O δικηγόρος των κατηγορουμένων Γιάννης Γλύκας 
 

 Της Τασούλας Παπανικολάου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top