Κορωνοϊός: Η πόλη που δεν είχε κανένα κρούσμα μέχρι την περασμένη Δευτέρα

«Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου κατακλυστήκαμε από κόσμο»

Στο μάτι του κορωνοϊού μπήκε και το Καρπενήσι. Από μηδέν κρούσματα, έχει πλέον πάνω από δέκα θετικά.

Όπως είπε ο δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ήταν κάτι που περίμεναν, καθώς η περιοχή τους γέμισε από κόσμο την 28η Οκτωβρίου.

Κορωνοϊός: 1.914 νέα κρούσματα και 35 νεκροί σε 24 ώρες 

«Καταφέραμε στο πρώτο κύμα να μην έχουμε κανένα κρούσμα και το πρώτο κρούσμα να εμφανιστεί την προηγούμενη Δευτέρα. Από την άλλη δε σας κρύβω ότι υπήρχε και ένας εφησυχασμός του κόσμου με όλο αυτό» είπε. 

«Εμείς τη χάσαμε την περιοχή όταν χάθηκε και το πράσινο. Όταν δεν υπήρχε η κατηγορία πράσινο τότε ήρθαν τα κρούσματα. Πιστεύω ότι το μηδέν κρούσμα και το πράσινο μας χαλάρωσε. Το ελέγα και κάποιοι συνδημότες μου είχαν ενοχληθεί όταν έλεγα παιδιά δεν είναι μακριά, είναι δίπλα μας» τόνισε.  

«Είναι γεγονός ότι το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου κατακλυστήκαμε από κόσμο. Πάρα πολλοί επισκέπτες. Ήταν με μαθηματική ακρίβεια δεδομένο ότι δεν θα το αποφύγουμε. Σε μεγάλο ποσοστό από τη Βόρεια Ελλάδα. Η Θεσσαλονίκη λόγω της αργίας της Δευτέρας ευνοούσε την κατάσταση» υποστήριξε. 

«Ο κόσμος να το πω πιο λαϊκά είναι μαγκωμένος. φοβισμένος και είναι πολύ πιο προσεκτικός. Βλέπω και τους δύσπιστους πλέον να φοράνε τη μάσκα τους και να είναι πολύ πιο προσεκτικοί» ανέφερε τέλος ο δήμαρχος.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top