Επίθεση στον πρύτανη: Ο Χρυσοχοΐδης επικήρυξε με 100.000 € τους δράστες!

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Μετά τον αποτροπιασμό και τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η επίθεση στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, o εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια έρευνας και ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης επικήρυξε τους δράστες με 100.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι περίπου 15 κουκουλοφόροι, εισέβαλαν το πρωί της Παρασκευής στο γραφείο του Δημήτρη Μπουραντώνη και αφού προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στον χώρο, του κρέμασαν με σκοινί από τον λαιμό μία ταμπέλα, που έγραφε «Αλληλεγγύη στις καταλήψεις». 

Η χρηματική αμοιβή 100.000 ευρώ θα δοθεί σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή για κακουργήματα και πλημμελήματα που διέπραξαν μέλη της οργάνωσης «Πρωτοβουλία μαχητικής αλληλεγγύης» την 29-10-2020 στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Χρυσοχοΐδης: Θα επικηρυχθούν οι δράστες της επίθεσης στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ

Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:

«Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή εκατό χιλιάδες (100.000) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για κακουργήματα και πλημμελήματα που διέπραξαν μέλη της οργάνωσης «Πρωτοβουλία μαχητικής αλληλεγγύης» την 29-10-2020 στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους  τηλεφωνικούς  αριθμούς 210-6476243 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top