Κορωνοϊός: Κλειστά πάνω από 350 σχολεία και τμήματα - Δείτε τον χάρτη

Η λίστα του υπουργείου Παιδείας

Δείτε το ρεπορτάζ του Star σχετικά με τα κρούσματα την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου

«Σαρώνει» τη χώρα μας ο κορωνοϊός, από τον οποίο δε γλίτωσαν ούτε τα σχολεία. Σήμερα, Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, κλειστές παραμένουν 353 σχολικές μονάδες και τμήματα σε όλη την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές Οκτωβρίου τα σχολεία και τμήματα που ήταν σε αναστολή λειτουργίας δεν ξεπερνούσαν τα 150.

Βάσει πρωτοκόλλου προβλέπεται η αναστολή λειτουργίας τμημάτων για 14 ημέρες σε περίπτωση επιβεβαιωμένου κρούσματος μαθητή ή εκπαιδευτικού που ανήκει στο τμήμα.

O χάρτης του iMEdD Lab με τα σχολεία σε αναστολή λειτουργίας ανά την Ελλάδα

Πώς να χρησιμοποιήσετε τους χάρτες

  • Με πέρασμα του ποντικιού (mouse over) επάνω από οποιαδήποτε κουκίδα στον χάρτη, εμφανίζεται η καταληκτική ημερομηνία της προγραμματισμένης αναστολής λειτουργίας στην εκάστοτε σχολική μονάδα, όπως και τα τμήματα ή οι τάξεις που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους, σε περιπτώσεις σχολείων υπό μερική αναστολή. 
  • Με «scroll», μπορείτε να κάνετε ζουμ στην περιοχή ενδιαφέροντός σας στον χάρτη. 
  • Με διπλό «κλικ», μπορείτε να επιλέξετε μόνο μία από τις κατηγορίες κατάστασης των σχολείων (ολική αναστολή, μερική αναστολή, επαναλειτουργία), ώστε να δείτε μόνο τις αντίστοιχες σχολικές μονάδες να αποτυπώνονται στον χάρτη. Αποεπιλογή / επιλογή κατηγορίας, επίσης, γίνεται με αριστερό «κλικ».

Δείτε τη λίστα του Υπουργείου Παιδείας με τα κλειστά σχολεία 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top