Κορωνοϊός: Στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ - Συνάντηση με Τζιτζικώστα

Μετά την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη συμπρωτεύουσα

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εκτάκτως ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, μετά την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη συμπρωτεύουσα.

Την Πέμπτη θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων του κτιρίου Διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, στις 13:30.

Κορωνοϊός: Έκτακτη τηλεδιάσκεψη λοιμωξιολόγων για νέα μέτρα και lockdown

Μετά τη συνάντηση, οι κ.κ. Τζιτζικώστας και Αρκουμανέας θα επισκεφτούν το ιατρείο του ΕΟΔΥ, στην είσοδο της Βίλας Αλλατίνι, εντός του αύλειου χώρου της Περιφέρειας, όπου πραγματοποιούνται τεστ για τον κορωνοϊό.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε, το απόγευμα της Τετάρτης, 1.547 νέα κρούσματα εκ των οποίων τα 384 καταγράφηκαν στη Θεσσαλονίκη, η οποία ενδέχεται να περάσει νωρίτερα στο Επίπεδο 4. Αυτό είναι ένα από τα μέτρα που αναμένεται να εισηγηθεί η επιτροπή των λοιμωξιολόγων προκειμένου να σταθμιστεί η κατάσταση και να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Κορωνοϊός: Νέο ρεκόρ με 1.547 κρούσματα - 10 νεκροί, 108 διασωληνωμένοι!

Στο μεταξύ, τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) θα πραγματοποιήσουν δωρεάν rapid τεστ σε πολίτες, στη Νέα Παραλία, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top