Συγκλονίζουν οι φίλοι του 41χρονου Δημήτρη που έβαλε τέλος στη ζωή του

«Είχε βάλει ένα λάθος στοίχημα, να νικήσει τον κορωνοϊό»

Θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση ότι ο ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας στον Άγιο Στέφανο, όπου τις προηγούμενες ημέρες εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού, έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα.

Θλίψη για τον ιδιοκτήτη γηροκομείου - Είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό

Ο 41χρονος άφησε μια επιστολή στην οποία ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία. Όπως έγραψε, κόλλησε και ο ίδιος κορωνοϊό ενώ θεωρούσε ότι «απέτυχε» στη δουλειά του που τόσο αγαπούσε, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν υπήρξε «καλός καπετάνιος» για το γηροκομείο.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Γηροκομείων Ελλάδος, Στέλιος Προσαλίκας, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά τον άτυχο 41χρονο. «Μιλάμε για έναν εξαιρετικό επιστήμονα. Αυτό που έγραψε στο σημείωμα ότι λατρεύει τη δουλειά του, είναι ειλικρινέστατο» είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 41χρονος φοβόταν τη διαπόμπευση και την ανθρωποφαγία από τα μέσα μετά την είδηση για τα κρούσματα κορωνοϊού στο γηροκομείο. «Ήταν ευαίσθητος και πολύ υπεύθυνος άνθρωπος» είπε τέλος ο κ. Προσαλίκας. 

Οι φίλοι του 41χρονου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. «Κάθε μέρα τον έβλεπα να τρέχει για τους ανθρώπους που αγαπούσε. Για τους ηλικιωμένους ήταν ταυτόχρονα γιος, εγγονός και πατέρας τους» είπε ένας από τους φίλους του.

Όπως είπε μάλιστα, την προηγούμενη ημέρα που τον χαιρέτησε, του φάνηκε πολύ πιεσμένος σαν να είχαν πέσει όλα τα βάρη στο κεφάλι του. «Είχε βάλει ένα λάθος στοίχημα, να νικήσει τον κορωνοϊό» είπε.

Σύμφωνα με τον φίλο του, Αναστάσιο Τσιλιβάκο, ο Δημήτρης αγαπούσε την τρίτη ηλικία. «Εγώ αποδίδω αυτό που έγινε στη μεγάλη ευαισθησία του, αισθανόταν ότι κάτι δεν έκανε καλά» ανέφερε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top