Θλίψη για τον ιδιοκτήτη γηροκομείου - Είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό

Έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι έβαλε τέλος στη ζωή του ιδιοκτήτης γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο, στο οποίο υπήρχαν κρούσματα κορωνοϊού.

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο ιδιοκτήτης γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης, Δημήτρης Καμπανάρος μόλις 41 ετών, διαγνώσθηκε και ο ίδιος θετικός στον ιό. Όπως είχε πει ο ίδιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Μαρία Παπά, ένιωθε άσχημα καθώς αποτελούσε παράδειγμα για την περιφέρεια, όμως ο κορωνοϊός κατάφερε και μπήκε στον οίκο ευγηρίας του. 

Ο 41χρονος Δημήτρης βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τετάρτης από τη μητέρα του. Δίπλα του βρέθηκε μια καραμπίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν βάλει τέλος στη ζωή του άφησε μια επιστολή που εξηγεί τους λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, το σημείωμα ανέφερε: «Είμαι ένας αποτυχημένος. Δυσφήμησα το γηροκομείο. Δεν τα κατάφερα. Απέτυχα. Πλέον δεν θα με εμπιστευτεί ποτέ ξανά κανείς. Με νίκησε ο κορωνοϊός. Κουράστηκα. Και μάλλον δεν ήμουν καλός καπετάνιος. Λάτρεψα τη δουλειά μου. Έκανα λάθος, κόλλησα κορωνοϊό μετά από όλα αυτά…».

Συναγερμός στον Άγιο Στέφανο: Εντοπίστηκαν κρούσματα σε γηροκομείο

Η είδηση που φαίνεται πως δεν άντεξε, ήταν πως και ο ίδιος βρέθηκε θετικός στον ιό το μεσημέρι της Τρίτης σε ένα rapid τεστ που έκανε. 

Οι εργαζόμενοι στο γηροκομείο τον αποχαιρέτησαν με πόνο καρδιάς: «Ο Δημήτρης μας υπήρξε μοναδικός άνθρωπος, γιος και φίλος, υποδειγματικός επιστήμονας, εξαίρετος επαγγελματίας. Tο κενό που αφήνει πίσω του δεν αναπληρώνεται...».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top