Βόλος: Νεκρός σε τροχαίο ο δολοφόνος του Αχ. Τέντα- Παρασύρθηκε από νταλίκα

Το θύμα και η τότε ερωμένη του είχαν καταδικασθεί για το έγκλημα του 2001

ασθενοφόρο

Στην άσφαλτο γράφτηκε το τέλος του καταδικασθέντος για τη δολοφονία του Αχιλλέα Τέντα, το 2001 στον Αλμυρό Βόλου. Ο 50χρονος προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο, μπροστά από τη Χαλυβουργία Βελεστίνου, όταν παρασύρθηκε από νταλίκα που οδηγούσε ένας 22χρονος. 

Παρά το γεγονός ότι εργαζόμενοι έσπευσαν και κάλεσαν το ΕΚΑΒ, ο 48χρονος υπέκυψε στα τραύματά του. Ο νεαρός οδηγός της νταλίκας συνελήφθη.

Η δολοφονία του Αχιλλέα Τέντα είχε γίνει τον Δεκέμβριο 2001 στον  Αλμυρό Βόλο και είχε απασχολήσει το πανελλήνιο, αφού πίσω τον θάνατο του 58χρονου εμπόρου δερμάτων αποδείχτηκε πως ήταν η σύζυγος του και ο εραστής της. 

Το ρεπορτάζ από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» το 2002

Ο Νίκος Κωτούλας καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ήταν 32 χρόνων όταν δολοφόνησε τον 58χρονο έμπορο δερμάτων, μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Ο ίδιος και η 44χρονη ερωμένη του -σύζυγος του θύματος εξαφάνισαν στη συνέχεια το πτώμα σε ένα πηγάδι της περιοχής. Λίγο αργότερα φρόντισαν να μπαζώσουν το πηγάδι. Το αυτοκίνητό του το άφησαν στο λιμάνι του Βόλου, για να φανεί ότι ο Αχιλλέας Τέντας έφυγε ταξίδι. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε τον Απρίλιο του 2002, με το «σατανικό ζεύγος» του Βόλου να ρίχνει τις ευθύνες ο ένας στον άλλον.

Ο 50χρονος αφού εξέτισε την ποινή του και αποφυλακίστηκε, έμενε στην Ευξεινούπολη και το τελευταίο διάστημα εργαζόταν ως οδηγός νταλίκας, που μετέφερε σκραπ στη Χαλυβουργία.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top