Χρυσή Αυγή: Την Παρασκευή τα επιχειρήματα για αρχηγό και πρώην βουλευτές

Ποιοι εμφανίστηκαν στο δικαστήριο για να γλιτώσουν τη φυλακή

Για πρώτη φορά από την εκφώνηση της καταδικαστικής απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής, κάθισαν σήμερα στο εδώλιο τρεις πρώην βουλευτές

Χρυσή Αυγή: Τα επιχειρήματα των μαρτύρων για την αναστολή των ποινών

Όπως μετέδωσε ο Κωνσταντίνος Γεώργιζας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος είναι ο μόνος με ποινή 10 χρόνων από την ομάδα διεύθυνσης της εγκληματικής οργάνωσης, κάθισε στο μπροστινό έδρανο απέναντι από τους δικαστές. 

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης με ποινή 6 χρόνων χρειάστηκε την υπόδειξη της προέδρου για να καθίσει μαζί με τους συγκατηγορούμενους του και προτίμησε τα μεσαία έδρανα. 

Δίκη Χρυσής Αυγής: Μετά από 5,5 χρόνια ο Μπαρμπαρούσης εμφανίστηκε

Τελευταίος μπήκε στην αίθουσα ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος καταδικάστηκε σε 7 χρόνια κάθειρξη κι έκατσε πιο πίσω από όλους. Οι τρεις τους μέσα στο ακροατήριο δεν αντάλλαξαν ούτε λέξη.

Όσο πλησιάζει η ώρα της κρίσης των δικαστών για το ποιος θα μπει φυλακή και ποιος θα μείνει εκτός, πέφτουν όλα τα «όπλα» στο τραπέζι κι επιστρατεύεται εκτός από τους μάρτυρες - συγγενείς και φίλους - ακόμα και η φυσική παρουσία στο δικαστήριο. 

Αύριο Παρασκευή, αναμένονται τα επιχειρήματα για τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και τους υπόλοιπους πρωτοκλασάτους πρώην βουλευτές, καθώς κι αν θα υπάρχουν κι άλλες φυσικές παρουσίες.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top