Τήνος: Στο Δημοτικό Σχολείο Μένουμε... Δεντρόσπιτο!

Η πιο παραμυθένια υπαίθρια αίθουσα διδασκαλίας

δεντρόσπιτο στην Τήνο

Φέτος στο Δημοτικό Σχολείο Εξωμβούργου στην Τήνο, έγινε πραγματικότητα ένα όνειρο πολλών παιδιών!

Ένα ολοκαίνουργιο δεντρόσπιτο για τους μαθητές υπάρχει τώρα κάτω από την σκιά της αιωνόβιας βελανιδιάς, που βρίσκεται στο υπέροχο προαύλιο χώρο του σχολείο, δίνοντας φως στη παιδική φαντασία.  

Μία πολύ όμορφη ξύλινη κατασκευή όπου τα παιδιά θα μπορούν προγραμματισμένα, να διαβάζουν τα αγαπημένα βιβλία τους, να κάνουν τις εργασίες τους, να περνούν εκεί τα διαλείμματά τους, να γελούν, να ονειρεύονται, μέσα στη φύση.

Το παραμυθένιο δεντρόσπιτο έχει μετατραπεί σε υπαίθρια αίθουσα διδασκαλίας με μαθητές μέσα έξω και τριγύρω του και το δάσκαλο να σμιλεύει τις παιδικές ψυχές κάτω από τα φύλλα της βελανιδιάς, τώρα που συνίσταται η εκπαίδευση σε ανοιχτούς χώρους.

Το ολοκαίνουργιο Δεντρόσπιτο στο Δημοτικό Σχολείο Τήνου δημιουργήθηκε με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Μποδοσάκη, την υπομονή των δασκάλων του σχολείου και την επιμονή της διευθύντριας, κ. Τίνας Φρίμα, αλλά και την ένθερμη υποστήριξη του συλλόγου γονέων, την δωρεάν μεταφορά της Μεταφορικής Παπαναστασίου  και του ταξιδιωτικού γραφείου Μαλλιάρη, βρήκαν οι μαθητές το δενδροσπιτό τους να τους περιμένει, την πρώτη κιόλας μέρα της σχολικής χρονιάς στο προαύλιο χώρο του σχολείου.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top