Καταδικάστηκε ο άνδρας που κακοποίησε σεξουαλικά και έκαψε την 34χρονη Ζωή

Είχε ζητήσει έφεση - «Νιώθουμε δικαιωμένοι»

Καταδικαστική ήταν η απόφαση για τον 35χρονο που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά και να έκαψε τη Ζωή Δαλακλίδου έξω από το σπίτι της: ποινή ισόβιας κάθειρξης συν 18 χρόνια.

Ο κατηγορούμενος είχε ζητήσει έφεση στην αρχική απόφαση, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει κατά χρόνια την ποινή του και να μην «σπάσει» τα ισοβια.

Δολοφονία Ζωής Δαλακλίδου: Αναίρεση της πρωτόδικης απόφασης ζητά ο δράστης

Ο Στρατής Λημνιός βρέθηκε έξω από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θράκης μαζί με την οικογένεια της άτυχης Ζωής που παρακολούθησαν όσα έγιναν μέσα στη δικαστική αίθουσα και κυρίως τη «συγγνώμη» του κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Στρατής Λημνιός για την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο κατηγορούμενος φέρεται ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια της άτυχης Ζωής, έδειξε μεταμέλεια έχοντας μετανιώσει για το κακό που προξένησε, ενώ έκανε και αλλαγές στη ζωή του: έμαθε μια τέχνη που θέλει να εξασκήσει όταν βγει από τη φυλακή και σύναψε… γάμο και «θέλει να ζήσει τη ζωή του».

«Νιώθουμε δικαιωμένοι»

Η οικογένεια της Ζωής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» μετά την ετυμηγορία για την ποινή του κατηγορούμενου. Ο πατέρας της 34χρονης Ζωής, ο κ. Θεολόγης, δήλωσε ότι αισθάνεται ανακουφισμένος για την καταδίκη του 35χρονου: «Είμαι ευχαριστημένος από την καταδίκη που του έδωσαν… Ευχαριστώ όλον τον κόσμο που μας στήριξε», είπε βαθιά συγκινημένος.

Από την άλλη, ο αδερφός της 34χρονης, ο Γιώργος, αντέδρασε έντονα στη δήλωση του κατηγορούμενου ότι θέλει να φτιάξει ξανά τη ζωή του, οκτώ χρόνια αφού αφαίρεσε τη ζωή της αδερφής του. Ωστόσο, αισθάνεται δικαίωση που δεν «έσπασαν» τα ισόβια και που καταδικάστηκε με την εσχάτη των ποινών.

Σύσσωμη η οικογένεια της 34χρονης Ζωής αισθάνεται δικαιωμένη οκτώ χρόνια μετά το αποτρόπαιο έγκλημα που τους άλλαξε για πάντα τη ζωή.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top