Δρακόντεια μέτρα για τη δίκη της Χ.Α- Ελικόπτερο, drones, 2.000 αστυνομικοί

Θα αποκλειστεί μεγάλο τμήμα της λεωφόρου Αλεξάνδρας

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίο του Star (5/10/20)

Αλλεπάλληλες συσκέψεις πραγματοποιούνται στην ΕΛ.ΑΣ ενόψει της αυριανής απόφασης του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα εφαρμοστούν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή του Εφετείου Αθηνών και θα συμμετέχουν περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί, για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων. 

Αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση για τη Χρυσή Αυγή 

Πάνω από την περιοχή θα πετούν συνεχώς ελικόπτερο καθώς και drone της ΕΛ.ΑΣ, τα οποία θα δίνουν την εικόνα της κατάστασης που θα επικρατεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων.

Ταυτόχρονα, αστυνομικοί θα βρίσκονται σε ταράτσες παρακείμενων κτιρίων και θα παρατηρούν ό,τι συμβαίνει στον ευρύτερο χώρο.

Επίσης, θα αποκλειστεί μεγάλο τμήμα της λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ πρόκειται να απαγορευτεί η στάση και στάθμευση οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή του Εφετείου.

Μετά από πεντέμισι χρόνια, αύριο Τετάρτη, το Εφετείο Κακουργημάτων θα ανακοινώσει την ετυμηγορία του για τους 68 κατηγορουμένους, ανάμεσά τους ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι 17 εκλεγμένοι βουλευτές του κόμματος, στις εκλογές του 2012. Δεκάδες είναι τα καλέσματα για συγκέντρωση έξω από το Εφετείο.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top