Γιατρός προς αρνητές κορωνοϊού: Ελάτε μαζί μου σε εφημερία χωρίς μάσκα

Το κάλεσμα που έγινε viral

Γιατρός στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Αθήνας που αντιμετωπίζει καθημερινά την κόλαση του κορωνοϊού, φαίνεται να απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους «αρνητές» να βρεθούν μαζί του σε εφημερία με προϋπόθεση… να μη φορέσουν μάσκα.

Κορωνοϊός: Σύλληψη και αυτόφωρο για τους υποκινητές και αρνητές της μάσκας

«Επίσημη πρόσκληση σε αρνητή μάσκας και αρνητή ύπαρξης του κορωνοϊού να βρίσκεται μεθαύριο στην γενική εφημερία μαζί μου για εννέα ολόκληρες ώρες δίπλα μου, χωρίς όμως μάσκα έχοντας βάλει βέβαια την υπογραφή του σε δήλωση του γραμμένη και υπογεγραμμένη από τον ίδιο...Δίπλα μου...Μαζί μου...Μέσα στους ασθενείς με κορωνοϊό», ανέφερε στην πρόσκληση – πρόκληση ο γιατρός.

Κορωνοϊός: Το ψυχολογικό προφίλ των αρνητών μάσκας στο star.gr

 

Με αυτόν τον τρόπο, ο Νίκος Ραζής, φορώντας μάσκα, προσωπίδα και την ειδική στολή προστασίας από τον covid απαντά στους αρνητές της πραγματικότητας και τους ζητά να δουν με τα μάτια τους τι σημαίνει κορωνοϊός.

«Εμένα προσωπικά θα με ενδιέφερε ένα τέτοιο κάλεσμα, άλλα μόνο με έναν όρο: εγώ για να πάω στο κάλεσμα αυτό, επειδή δεν είμαι γιατρός, δε μπορώ να δω κάποια τεχνικά κομμάτια. Όπως ο γιατρός θέλει να κάνει αυτό το κάλεσμα και θέλει να μας δείξει τις δικές του θεωρίες, οπότε εγώ για να πάρω σε αυτή τη συγκεκριμένη τελετή, θέλω να έχω μαζί μου έναν δικό μου γιατρό τον οποίο τον εμπιστεύομαι που χέει διαπιστώσει τη δική του άποψη», απαντά αρνητής της μάσκας.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top