Ιανός: Καθυστέρηση στα δρομολόγια των τρένων λόγω προβλημάτων στην υποδομή

Τι λέει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε ανακοίνωσή της

επιβάτες μπροστά από τρένο, φωτογραφία αρχείου

Καθυστερήσεις παρατηρούνται στα δρομολόγια των τρένων στον άξονα Αθήνα- Θεσσαλονίκη- Αθήνα, εξαιτίας της κατάστασης της σιδηροδρομικής υποδομής, η οποία επλήγη σοβαρά από την κακοκαιρία Ιανός.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρά τις προσπάθειες για την αποκατάσταση των προβλημάτων και την ομαλοποίηση της κυκλοφορίας των αμαξοστοιχιών, παραμένουν σοβαρά προβλήματα στην υποδομή όπως κλειδιά που δεν «γυρίζουν» εύκολα, μη ηλεκτροδοτούμενα τμήματα του δικτύου και κλειστοί σταθμοί.

Καραμανλής: Ενισχύονται με νέα λεωφορεία οι συγκοινωνίες από Πέμπτη

Όπως συμπληρώνει σε γραπτή ανακοίνωσή της η εταιρεία, η ίδια ακολουθεί πιστά τις οδηγίες που της έχει επιβάλει ο διαχειριστής της υποδομής (Ο.Σ.Ε) όπως, την υποχρεωτική μονοδρόμηση κυκλοφορίας σε τμήμα του δικτύου, χαμηλές ταχύτητες, καθώς και τις αλλαγές μηχανών έλξης από diesel σε ηλεκτράμαξα και το αντίστροφο, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται καθυστερήσεις στα δρομολόγιά της.

Ιανός: Τα 6 μέτρα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για τους πληγέντες

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., ζητά συγγνώμη, καθώς και την κατανόηση του επιβατικού κοινού, αναφέροντας ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων της, καταβάλλεται κάθε προσπάθεια, ώστε να μειωθεί η ταλαιπωρία των επιβατών, με κύριο μέλημα την απόλυτη ασφάλεια του ταξιδιού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top