ΗΣΑΠ: Του ζήτησε να βάλει μάσκα κι εκείνος τον έφτυσε και τον χτύπησε

Απίστευτο περιστατικό σε συρμό τρένου

Φαίνεται πως η κατάσταση με τους αρνητές της μάσκας που κυκλοφορούν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς αρχίζει και ξεφεύγει από τα όρια, με αρκετούς να καταφεύγουν ακόμα και στη βία όταν δέχονται παρατηρήσεις για τη χρήση της μάσκας. 

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ «Άγιος Νικολαος» μέσα σε συρμό του ΗΣΑΠ. 

Κορωνοϊός: Άγριο επεισόδιο μεταξύ επιβατών λεωφορείου για μη χρήση μάσκας

Σύμφωνα με καταγγελία της κυρίας Αμαρυσίας Σιγάλα Παρασκευοπούλου στον ΑΝΤ1, ένας νεαρός καθόταν στην πόρτα με το σακίδιό του. Μετά από δύο στάσεις μπήκε στο βαγόνι ένας γεροδεμένος άνδρας, γύρω στα 45 με 50.

Κορωνοϊός: Ποιοι εξαιρούνται από τη χρήση μάσκας

Ο άνδρας δε φορούσε μάσκα και για τον λόγο αυτό οι περισσότεροι μέσα στο βαγόνι τον κοίταξαν με αποδοκιμασία. Εκείνος δεν πτοήθηκε και παρότι είχε χώρο για να διατηρήσει κάποια απόσταση, κάθισε ακριβώς δίπλα από τον νεαρό και άρχισε να βήχει δυνατά χωρίς να καλύπτει το στόμα και τη μύτη του. 

Ο νεαρός τότε, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, του ζήτησε ευγενικά να βήξει πιο μακριά και να φορέσει τη μάσκα του. 

Σχολεία – Κεραμέως: Απουσία σε όσους μαθητές δε φορούν μάσκα

επίθεση ΗΣΑΠ

Το σπασμένο τζάμι στο βαγόνι του ΗΣΑΠ

Τότε ο άνδρας τον έφτυσε στα μάτια, τον σήκωσε στον αέρα και τον χτύπησε με δύναμη στην πόρτα του βαγονιού, η οποία έσπασε. Μετά από την επίθεση μάλιστα έφυγε ανενόχλητος, χωρίς να τον σταματήσει κανείς.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top