Κακοκαιρία Ιανός: Πληροφορίες ότι βρέθηκαν ανθρώπινα ίχνη στο Μουζάκι

Φόβοι ότι μπορεί να ανήκουν στην 40χρονη φαρμακοποιό

Οι χειρότεροι φόβοι των συγγενών της 40χρονης φαρμακοποιού, η οποία παρασύρθηκε από χείμαρρο κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Ιανού στο Μουζάκι φαίνεται να επιβεβαιώνονται. Άνδρες της ΕΜΑΚ εντόπισαν τη σορό γυναίκας, που φέρεται να ανήκει στην άτυχη γυναίκα. 

Ιανός: Εντοπίστηκε στις λάσπες το αυτοκίνητο της αγνοούμενης στην Καρδίτσα

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», σε σημείο 15 χλμ. από εκεί που επικεντρώνονταν οι έρευνες, κάτω από λάσπες βρέθηκε να προεξέχει ένα ανθρώπινο πόδι που φέρεται να άνηκε σε γυναίκα. 

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης στην Καρδίτσα

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Πληροφορίες από την Πυροσβεστική ανέφεραν πως, παρά το γεγονός πως δεν έχει γίνει ακόμα αναγνώριση από τους οικείους της, από τις φωτογραφίες που έχουν στη διάθεσή τους οι πυροσβέστες το πτώμα δυστυχώς ανήκει στη 40χρονη Ευδοκία.

Μητέρα φαρμακοποιού: «Θέλω να επιστρέψει ζωντανό το παιδί μου»

Ο επικεφαλής των ερευνών είπε:

«Εντοπίστηκε γυναικείο πτώμα παράπλευρα του κυρίου ρέματος του ποταμού μέσα σε δέντρα. Έγινε η ανάσχεση και αυτή τη στιγμή είμαστε στη διαδικασία αναγνώρισης. Πιθανολογούμε ότι είναι η αγνοούμενη. Δεν μπορούμε να το πούμε, όμως, γιατί το πτώμα ήταν μέσα στις λάσπες. Θα ακολουθήσει ιατροδικαστική εξέταση. Τη βρήκε ο σκύλος της ελληνικής αστυνομίας».

Ήταν τόσο μεγάλη η ορμή του χειμάρρου που εκτόξευσε τη σορό της άτυχης γυναίκας περίπου 60 μέτρα σε παράκτια περιοχή από την κοίτη του ποταμού, στην περιοχή της Βασιλίτσας. 

Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της πόλης, όπου και θα γίνει η αναγνώριση από τον αδελφό της. 

Τραγικές στιγμές ζουν οι γονείς της 40χρονης, οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούν να πιστέψουν πως το κορίτσι τους έφυγε με τέτοιο τραγικό τρόπο από κοντά τους. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top