Συνελήφθη παπάς που έκανε κήρυγμα κατά της μάσκας σε αγιασμό

Είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις σε σχολείο στο Ρέθυμνο

Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία σε ιερέα, ο οποίος φαίνεται σε βίντεο να κάνει κήρυγμα κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία, κατά τη διάρκεια αγιασμού στο νηπιαγωγείου του Ατσιτσόπουλου στο Ρέθυμνο. 

Αυξάνονται τα κρούσματα - Στο τραπέζι και νέο lockdown

Ο ιερέας συνελήφθη με την κατηγορία της διέγερσης κατά νόμων. 

Όλα έγιναν τη Δευτέρα. Ο ιερέας κατά τη διάρκεια του αγιασμού άρχισε να κάνει κήρυγμα κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία, προκαλώντας την αντίδραση των γονέων που βρίσκονταν στο χώρο του σχολείου.

Τότε ο ιερέας άρχισε να λέει πως είναι αντισυνταγματική η χρήση της μάσκας και να ζητάει να περάσει από τα σπίτια όσων αντιδρούσαν για να τους δείξει με στοιχεία ότι αυτά που λέει είναι σωστά. 

Πάτρα: Μητέρα που συμμετείχε σε κατάληψη για τη μάσκα έχει κορωνοϊό

Οι γονείς τότε άρχισαν να του ζητούν να ολοκληρώσει και τότε εκείνος τους επιτέθηκε με απίστευτο τρόπο. 

«Εντάξει, Συριζαίοι, εντάξει. Είδαμε την υποκρισία σας. Κάνατε συλλαλητήρια για τον Φύσσα, για τον Γρηγορόπουλο, για τον ομοφυλόφιλο και όχι για τα παιδιά σας και την χρήση μάσκας», είπε. 

Πύργος:Έκλεισε η τάξη του 13χρονου μαθητή που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Την ίδια ώρα στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο πατέρας του μαθητή που χτύπησε καθηγητή στην είσοδο τους σχολείου όταν έκανε σύσταση στο παιδί του να φορέσει τη μάσκα του. 

«Έκρηξη» κρουσμάτων στη χώρα μας: Ανακοινώθηκαν 310 νέα - 197 στην Αττική

Στον 39χρονο πατέρα έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβρισης και απειλής σε βάρος του εκπαιδευτικού. Ο πατέρας έχει παραδεχθεί τις πράξεις του ωστόσο όπως ισχυρίστηκε το παιδί του πιέστηκε αρκετά από τον εκπαιδευτικό για να φορέσει μάσκα εντός του σχολείου στα Χανιά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top