Χαμός σε πτήση προς Ηράκλειο με επιβάτη που δεν ήθελε να βάλει μάσκα

Φωνές και λιποθυμίες μέσα στην καμπίνα

αεροπλάνο

Απίστευτη αναστάτωση επικράτησε στη νυχτερινή πτήση από Αθήνα για Ηράκλειο την Παρασκευή, όταν μια επιβάτης αρνήθηκε να φορέσει μάσκα, όπως προβλέπουν τα μέτρα ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού

Το πλήρωμα της υπέδειξε να φορέσει τη μάσκα της, εκείνη όμως αρνούταν πεισματικά με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να μείνει καθηλωμένο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για αρκετή ώρα.

«Οι μάσκες που χαμογελούν»: Το νέο σποτάκι για τις μάσκες στα σχολεία

Η πτήση με 200 επιβάτες, ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει στις 22:40. Η επιβάτης επιβιβάστηκε στις 22:20 και κάθισε στη θέση της χωρίς να φορά τη μάσκα της. Οι αεροσυνοδοί της έκαναν συστάσεις, εκείνη όμως αρνούταν να υπακούσει. 

Κορωνοϊός: Στους 302 οι νεκροί στη χώρα – Κατέληξε 52χρονη

Στη συνέχεια μετακινήθηκε σε άλλη θέση στο αεροσκάφος, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα. Το πλήρωμα του αεροσκάφους ειδοποίησε την Ασφάλεια Αερολιμένα, με αποτέλεσμα να κορυφωθεί ακόμα περισσότερο η ένταση και η επιβάτης να λιποθυμήσει, όταν άνδρες της Ασφάλειας του αεροδρομίου και τα μέλη του πληρώματος προσπάθησαν να την κατεβάσουν από το αεροσκάφος.

Κορωνοϊός: 191 θετικοί εργαζόμενοι από το εργοστάσιο στα Γιαννιτσά

Ασθενοφόρο παρέλαβε τη γυναίκα από την πίστα. Τελικά το αεροσκάφος απογειώθηκε στις 23:30 με μία ώρα καθυστέρηση περίπου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top