Βόλος: Ξαναχτύπησε ο 37χρονος «Κάμελ» - Επιτέθηκε με βενζίνη σε γυναίκα

Κυκλοφορεί με μπουκάλι βενζίνη στο χέρι

αστυνομία

Την εμφάνισή του έκανε ξανά ο 37χρονος από τον Βόλο, ο οποίος κυκλοφορεί με μπουκάλι βενζίνη στο χέρι και επιτίθεται σε γυναίκες.

Ο άνδρας, γνωστός και ως «Κάμελ», δηλώνει άστεγος και πριν από χρόνια απιελούσε με απόπειρα αυτοκτονίας πέφτοντας από ταράτσες κτιρίων. 

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ο 37χρονος φαίνεται πως «ξαναχτύπησε», κάνοντας επίθεση σε μια γυναίκα στον Βόλο. Συγκεκριμένα, φέρεται πως της επιτέθηκε λεκτικά και προσπάθησε να της ρίξει το υγρό στο πρόσωπο. Η γυναίκα το απέφυγε, όμως δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Το συμβάν που έγινε λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο, ήρθε στο φως μετά από ανάρτηση της γυναίκας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ποιος είναι ο «Κάμελ»

 Ο «Κάμελ» αποφυλακίστηκε μετά την έκτιση του υπολοίπου της ποινής που του είχε επιβληθεί για επίθεση που είχε διαπράξει σε βάρος 21χρονης Βολιώτισσας τον Ιούλιο του 2018 στη Νέα Ιωνία.

Συγκεκριμένα, είχε συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2019 με εισαγγελική διάταξη και στη συνέχεια εξέτασε μέρος του υπολοίπου της ποινής των 9 μηνών και 7 ημερών για την προαναφερόμενη επικίνδυνη σωματική βλάβη και επωφελήθηκε των ευεργετικών διατάξεων για την αποσυμφόρηση των φυλακών.

Σημειώνεται ότι η Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου έχει κρίνει ότι ο 37χρονος δε χρήζει νοσηλείας.

Οι γιατροί που τον είχαν εξετάσει κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι έχει πρόβλημα εθισμού σε ουσίες και όχι ψυχιατρικά προβλήματα ώστε να χρήζει νοσηλείας.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top