Κορωνοϊός: Σε καραντίνα η δομή προσφύγων στη Ριτσώνα μετά από δυο κρούσματα

Ανησυχία στις αρχές - Συνεδριάζουν εκτάκτως

Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων της Ριτσώνας έχουν θορυβήσει τις υγειονομικές και τοπικές αρχές.

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα η δομή προσφύγων στον Βύρωνα - Τι θα ισχύει

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο νέα κρούσματα είναι ένας 30χρονος άνδρας από την Σομαλία και μία 35χρονη γυναίκα. Οι υπεύθυνοι του Κέντρου αναμένουν νεότερα από τον ΕΟΔΥ για το θέμα της ιχνηλάτησης και εξέτασης κι άλλων προσφύγων.

Συναγερμός στον Βύρωνα - 28 κρούσματα σε δομή ανήλικων μεταναστών

Επίσης, εκτός από τα δύο αυτά κρούσματα υπάρχει και ένα τρίτο, εκτός του Κέντρου, αλλά στην ευρύτερη περιοχή και γι' αυτό ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Αυλίδας θα καλέσει σύντομα όποιον πολίτη επιθυμεί να κάνει το τεστ για τον covid-19.

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα 14 υπάλληλοι στα Διαβατά Θεσσαλονίκης

Λόγω της ανησυχίας που επικρατεί στις αρχές, αναμένεται να συνεδριάσουν την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στη Χαλκίδα παρουσία εκπροσώπων των Υπουργείων Παιδείας και Υγείας, με κύριο θέμα συζήτησης το αν θα πάνε στα σχολεία του δήμου Χαλκιδέων τα 800 περίπου προσφυγόπουλα.

Επίσης αναμένεται απόφαση από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τον ΕΟΔΥ για το αν θα μπει lock down στο Κέντρο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top