Καλοκαίρι 2020: Επιλέξτε την Πρέβεζα για τις διακοπές σας

Το Δίκτυο Νέων Ηπείρου σας προτρέπει να ζήσετε πρωτόγνωρες εμπειρίες

Η επιστροφή στην κανονικότητα, στην εποχή, μετά τον κορωνοϊό, περιλαμβάνει και την επιστροφή στο κλίμα των καλοκαιρινών διακοπών! 

Το Δίκτυο Νέων Ηπείρου με την πολύτιμη βοήθεια της «Seize», μέσα από videos, αποσκοπεί στην ανάδειξη της Ηπείρου ως τον τουριστικό προορισμό των ονείρων σας και την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού, που προσπαθεί να αναγεννηθεί από τις στάχτες της πανδημίας! 

Η περιοχή της Ηπείρου δεν είναι σίγουρα η πρώτη σκέψη ως επιλογή διακοπών. Ειδικά για όσους δεν κατάγονται ή διαμένουν σε αυτή, φαίνεται μακρινός προορισμός, που κρύβει όμως άπειρες ομορφιές. 

Πρόκειται για ένα σταυροδρόμι τοπίων, με μοναδική φυσική ομορφιά, αξιοσημειώτες ανθρώπινες πινελιές και ποικίλα πολιτισμικά στοιχεία. Το Ιόνιο Πέλαγος και η οροσειρά της Πίνδου προσδίδουν την εκπληκτική ιδιομορφία που χαρακτηρίζει τον ηπειρωτικό ορίζοντα, δημιουργώντας μια ανεξάντλητη λίστα προορισμών, για όλες τις εποχές του χρόνου.

Η παραλία «Μονολίθι» είναι η μεγαλύτερη και ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης, με όσους την επισκέπτονται να μαγεύονται από τα κρυστάλλινα, καταγάλανα νερά του Ιονίου που βρέχουν την Πρέβεζα από τρία σημεία. 

Οι επιλογές για τον επισκέπτη είναι πολλές και το τοπίο σίγουρα θα τον ανταμείψει. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top