Τραγωδία στο Θέρμο: Από ανεύρυσμα εγκεφάλου «έφυγε» ο 12χρονος

Σήμερα η κηδεία του

ασθενοφόρο

Σε ανεύρυσμα εγκεφάλου ευθύνεται ο τραγικός θάνατος του 12χρονου αγοριού που ξεψύχησε στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, όπου έκανε τις καλοκαιρινές του διακοπές με τους παππούδες του. 

Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Ξεψύχησε στις διακοπές του 12χρονο αγόρι

Αυτό αναφέρει το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενεργήθηκε στην Πάτρα, από τον ιατροδικαστή Ανδρέα Γκότση, ως αιτία του θανάτου του παιδιού, που βύθισε στο πένθος την οικογένειά του και όλο το χωριό του. 

Το αγοράκι είχε τελειώσει το Δημοτικό και ετοιμαζόταν να φοιτήσει στο Γυμνάσιο. Κατοικούσε μόνιμα στην Αθήνα με τις οικογένειά του και βρισκόταν στο Θέρμο για τις καλοκαιρινές του διακοπές. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αγόρι δεν παρουσίαζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ το βράδυ του Σαββάτου είχε δειπνήσει με την οικογένειά του σε ταβέρνα του χωριού. Επιστρέφοντας όμως στο σπίτι ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Θέρμου. 

Εκεί οι γιατροί έκριναν ότι δεν είχε κάτι ανησυχητικό και έκριναν ότι μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι. Όμως μετά από τρεις ώρες περίπου το αγοράκι ξεψύχησε, προκαλώντας μεγάλο πόνο στους δικούς του ανθρώπους. 

Σήμερα το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία του 12χρονου στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top