Ηλιούπολη: Οι φωτογραφίες στο κινητό της 14χρονης «έκαψαν» τον καθηγητή

Έλεγε σε φίλο του ότι είναι «ερωτευμένος με τη μικρή»

Ανάστατη είναι η σχολική κοινότητα στην Ηλιούπολη και όχι μόνο μετά την αποκάλυψη της αποπλάνησης 14χρονης μαθήτριας από καθηγητή του σχολείου της. 

Τι πρόδωσε τη μυστική σχέση του 44χρονου καθηγητή με τη 14χρονη μαθήτρια

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 44χρονος καθηγητής αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη στον ανακριτή για την υπόθεση. 

Την ίδια ώρα γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί παρακολουθούν μουδιασμένοι τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Η «αρρωστημένη» σχέση της μαθήτριας με τον καθηγητή της ήρθε στο φως όταν η μητέρα της μικρής τους είδε κατά τύχη να συναντιούνται εκτός του σχολείου. Συγκλονισμένη η μητέρα έκανε καταγγελία στην αστυνομία, η οποία και προχώρησε στη σύλληψη του 44χρονου. 

Αττική: 44χρονος καθηγητής φέρεται να είχε σχέσεις με 15χρονη μαθήτριά του

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση βρήκαν στο κινητό της μαθήτριας φωτογραφίες της με τον καθηγητή και αυτές ήταν που τον έκαναν να λυγίσει και να τα ομολογήσει όλα. 

Όπως έγινε γνωστό, ο 44χρονος προσέγγισε τη μαθήτρια πριν από έναν χρόνο περίπου, όταν εκείνη πήγαινε πρώτη Γυμνασίου και εκείνος ήταν ο υπεύθυνος ψυχικής υποστήριξης των μαθητών. Μετά από επίμονο φλερτ κατάφερε να την πείσει να αποκτήσουν ερωτική σχέση. Όλο αυτό το διάστημα οι δυο τους έβγαιναν ραντεβού, χωρίς οι γονείς της ανήλικης να έχουν καταλάβει το παραμικρό.

Σύμφωνα μάλιστα με τον «Ελεύθερο Τύπο» ο 44χρονος είχε πει σε φίλο του ότι «είμαι πολύ ερωτευμένος με την μικρή».

Αυτό που εξετάζουν τώρα οι αρχές είναι αν υπάρχουν και άλλα περιστατικά του καθηγητή στον κοινωνικό του περίγυρο και ειδικότερα γύρω από το σχολείο. 

Ο 44χρονος, ο οποίος είναι παντρεμένος με δύο παιδιά, τα τελευταία χρόνια είχε διοριστεί με οργανική θέση στο συγκεκριμένο γυμνάσιο της Ηλιούπολης. 

Υπήρχαν παράπονα μαθητριών για τη συμπεριφορά του

Τα στόματα μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις έχουν αρχίσει σιγά σιγά να ανοίγουν. Πληροφορίες αναφέρουν πως η συμπεριφορά του 44χρονου είχε προβληματίσει ακόμα και τη διεύθυνση του σχολείου, ενώ υπήρχαν ψίθυροι για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τη 14χρονη. Ωστόσο κανείς δεν είχε πει την παραμικρή κουβέντα. 

Υπάρχουν μαρτυρίες πως ο 44χρονος πείραζε λεκτικά τις μαθήτριές του και πολλές φορές τα πειράγματα αυτά άγγιζαν τα όρια της χυδαιότητας. Γι’ αυτό και οι αρχές ερευνούν αν είχε συνάψει ερωτική σχέση και με άλλες μαθήτριες, ή αν τις είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά. 

Κάποιες μαθήτριες μάλιστα έκαναν παράπονα στη διεύθυνση του σχολείου για τη συμπεριφορά του καθηγητή, ενώ είχαν ενημερωθεί και κάποιοι γονείς. 

Παρόλ' αυτά, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες επιπλήξεις τόσο από τον Σύλλογο Γονέων, όσο και από τη διεύθυνση του σχολείου. 

Πάντως, ο διευθυντής του σχολείου το τελευταίο διάστημα φέρεται να προσπαθούσε να αποσπάσει τον συγκεκριμένο καθηγητή σε κάποια διοικητική θέση, είτε στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, είτε στο υπουργείο Παιδείας, θορυβημένος από τη συμπεριφορά του, ώστε να μην έρχεται σε επαφή με ανήλικα παιδιά. 

Η δικαιοσύνη έχει πλέον το λόγο για την υπόθεση, ενώ βασικό μέλημα όλων είναι να μη στιγματιστεί η 14χρονη που παρασύρθηκε από τον σάτυρο εκπαιδευτικό. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top