Ατύχημα ΗΣΑΠ - Κηφισιά: Εξιτήριο για τους πέντε από τους οκτώ τραυματίες

Πρόκειται για τρεις γυναίκες από τον Ευαγγελισμό και δύο από τον Ερυθρό

Παραλίγο τραγωδία το μεσημέρι της Τρίτης στην Κηφισιά, όταν κακοσυντηρημένος συρμός του ηλεκτρικού χτύπησε σε προστατευτικό τοιχίο και οδήγησε στο νοσοκομείο οκτώ επιβάτες.

Πού οφείλεται το ατύχημα στον ΗΣΑΠ της Κηφισιάς

Σύμφωνα με πληροφορίες της Κατερίνας Παπακωστοπούλου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πέντε από τους εννέα τραυματίες πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το ατύχημα δύο γυναίκες και ένας άνδρας διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», ενώ τέσσερις γυναίκες και ένας άνδρας στον «Ευαγγελισμό». Στο νοσοκομείο παραμένει μία γυναίκα με ελαφρά τραύματα και ένας άνδρας με κάταγμα ισχίο.

Συρμός του ΗΣΑΠ προσέκρουσε στην Κηφισιά - 8 τραυματίες

Στο νοσοκομείο «Ερυθρός» δύο γυναίκες πήραν εξιτήριο και ένας άνδρας με κάκωση ζυγωματικού μεταφέρθηκε στην γναθοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου «Γεννηματάς».

Πώς έγινε το ατύχημα

Δείτε στο βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τι ακριβώς συνέβη το πρωί της Τρίτης στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά.

Το τρένο την ώρα που πλησίαζε στον τερματικό σταθμό στην Κηφισιά αντί να σταματήσει και να αποβιβάσει τον κόσμο με ασφάλεια, έπεσε με δύναμη πάνω στον προστατευτικό προσκρουστήρα με αποτέλεσμα οι επιβάτες να τραυματιστούν. 

Απευθυνόμενοι στο Υπουργείο Μεταφορών, οι επιβάτες ζητούν να κάνει τις προβλεπόμενες συντηρήσεις, καθώς τα τρένα έχουν μετατραπεί, όπως λένε, σε σαράβαλα. 

Ο οδηγός του συρμού  αμέσως μετά το συμβάν έδωσε κατάθεση στην Τροχαία και συνελήφθη, ενώ οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top