Δολοφονία Πολύζου: Στον Άρειο Πάγο προσφεύγουν η μητέρα και ο πατριός του

«Σας λυπάμαι γι’ αυτό που κάνατε»

Στον Άρειο Πάγο θα προσφύγουν η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη και από το εφετείο για τη δολοφονία του νεαρού στη Σιάτιστα Κοζάνης. 

«Ο Κωστής Πολύζος στραγγαλίστηκε»- Ξανά στη φυλακή μάνα και πατριός

Σύμφωνα με το kozanilife.gr η μητέρα του θύματος μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης εξέφρασε έντονα τη δυσαρέσκειά της προς τη δικαστική έδρα. 

«Σας λυπάμαι, πώς θα κοιμηθείτε το βράδυ που στείλατε δύο αθώους στη φυλακή και οι δολοφόνοι του παιδιού μου βρίσκονται ακόμα εκεί έξω. Δεν σκότωσα το παιδί μου», είπε.

Δίκη Πολύζου: Το όνειρο που οδήγησε στο πτώμα και τα «λάθη» των γονιών

Την πρόθεση των δύο κατηγορουμένων να προσφύγουν στον Άρειο Πάγο έκανε γνωστή ο συνήγορός τους, Απόστολος Λύτρας.

«Παρόλο που από τα στοιχεία που καταθέσαμε στο δικαστήριο προέκυψε ότι το βράδυ της δολοφονίας ο δεύτερος των κατηγορουμένων, ο πατριός, δεν θα μπορούσε να βρισκόταν στην Σιάτιστα, παρόλα αυτά, το δικαστήριο τους καταδίκασε και τους δυο σε ισόβια ποινή κάθειρξης. Περιμένουμε να καθαρογραφεί η απόφαση και θα ασκήσουμε αναίρεση κατά της απόφασης με προσφυγή στον Άρειο Πάγο», είπε.

Δίκη Πολύζου: Ο αδελφός του είναι ο τελευταίος που τον είδε - Τι κατέθεσε

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωστής Πολύζος είχε εξαφανιστεί τον Φεβρουάριο του 2011 και το πτώμα του βρέθηκε θαμμένο σε χωράφι του πατριού του, περίπου 7 μήνες αργότερα. Σχεδόν 10 χρόνια μετά τη δολοφονία του, αποκαλύφθηκε ότι ο 23χρονος Κωστής δολοφονήθηκε με στραγγαλισμό.

Δολοφονία Πολύζου: «Τώρα η ψυχή του θα χαμογελά»

Πρωτόδικα είχε επιβληθεί στη μητέρα και στον πατριό του νεαρού ποινή  ισόβιας κάθειρξης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καστοριάς. Ομόφωνα τους επιβλήθηκε εκ νέου από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας, χωρίς κανένα ελαφρυντικό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top