Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Από τις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, συνοριοφύλακας

Πέρασε στον διαγωνισμό και πιθανόν να τοποθετηθεί στη Λέσβο

Μια νέα ζωή έχει ξεκινήσει η Ειρήνη Μελισσαροπούλου στο νησί της τη Λέσβο μετά τον εφιάλτη που έζησε στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, μετά τη σύλληψή της για ναρκωτικά στο αεροδρόμιο της χώρας. 

21χρονο μοντέλο: Η νέα ζωή στη Μυτιλήνη μετά την αθώωσή της

Η νεαρή κοπέλα είχε συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ για κατοχή 2,5 κιλών κοκαΐνης, κρατήθηκε στις φυλακές της χώρας για 16 μήνες και τελικά αθωώθηκε από το δικαστήριο και επέστρεψε στην πατρίδα. 

Από πέρσι τον Μάρτιο ζει στη γενέτειρά της τη Λέσβο, κοντά στην οικογένειά της, προσπαθώντας να ανασυντάξει τη ζωή της και να σχεδιάσει τα επόμενα βήματά της. 

Νέο ξεκίνημα: Τι κάνει σήμερα το μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ

Και φαίνεται πως η ζωή της μπαίνει σε νέα τροχιά, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε εξετάσεις στην ΕΛ.ΑΣ. και πέρασε στο σώμα των Συνοριοφυλάκων. 

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: «Πάγωσα! Έτρεχε ο ιδρώτας, ήμουν χάλια»

Η νεαρή κοπέλα περιμένει πλέον τη διαταγή του αρχηγείου για την τοποθέτησή της και ελπίζει να είναι στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, ώστε να βρίσκεται κοντά στους γονείς και τον μικρότερο αδελφό της. 

Το τάμα του μοντέλου με την κοκαΐνη στον αρχάγγελο Μιχαήλ

Η Ειρήνη είναι πλέον πιο αισιόδοξη για το μέλλον, είναι έτοιμη να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο σε αυτήν, αφήνοντας πίσω της λάθη του παρελθόντος που παραλίγο να τη στοιχίσουν την ίδια την ελευθερία της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top