myblu: Δύο νέες γεύσεις για το Νο1 ηλεκτρονικό τσιγάρο στην κατηγορία του

Menthol και Mango/Apricot για μοναδικές εμπειρίες ατμίσματος

δύο νέες γεύσεις myblu

Το Προϊόν Νέας Γενιάς myblu, το 1ο σε προτιμήσεις ηλεκτρονικό τσιγάρο στη λιανική, ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και υποδέχεται το καλοκαίρι με 2 νέες εντυπωσιακές προτάσεις γεύσεων: Menthol και Mango/Apricot.

Οι 2 νέες γεύσεις έρχονται να εμπλουτίσουν τη γκάμα γεύσεων myblu και να προσφέρουν στους ενήλικες καπνιστές μοναδικές εμπειρίες ατμίσματος.

Το Menthol προσφέρει δροσερή γεύση μέντας και άρωμα φρεσκάδας. Η σύνθεση του χαρίζει έντονη γευστική εμπειρία μεγάλης διάρκειας. Το Mango/Apricot με τη φρουτένια γεύση Μάνγκο-Βερίκοκο και το γλυκό άρωμα μια γεμάτη, αλλά απαλή γευστική εμπειρία στον ατμιστή.

Οι νέες γεύσεις myblu υποβάλλονται σε αυστηρές διαδικασίες αξιολόγησης περνώντας από 30 διαφορετικούς ελέγχους ποιότητας και ασφάλειας και διατίθενται σε προ-γεμισμένες κάψουλες, διασφαλίζοντας τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι ατμιστές myblu μπορούν να προμηθεύονται από τα σημεία πώλησης καπνικών, τόσο τις νέες γεύσεις Menthol & Mango/Apricot, όσο και την υφιστάμενη γκάμα, η οποία αποτελείται από 6 ακόμα επιλογές γεύσεων με ένταση νικοτίνης 1.6%, 0,8%, 0% και 5 εντυπωσιακά χρώματα συσκευών. 

To myblu είναι η ιδανική επιλογή με την οποία μπορεί κανείς να κάνει γρήγορη εναλλαγή γεύσεων με μία απλή κίνηση (click & go), χωρίς επιπλέον ρυθμίσεις στη συσκευή, ενώ η μπαταρία διαρκεί 1 ημέρα για ένα μέσο ατμιστή με μια μόνο φόρτιση 30 λεπτών. Πιστό στην υπόσχεσή του, το myblu παραμένει δίπλα στους ενήλικους καπνιστές που το επιλέγουν, για να προσφέρει Κάτι Καλύτερο. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα myblu Care Δευτέρα – Σάββατο 9:00 – 21:00 στο 00800126047 από σταθερό χωρίς χρέωση και στο  2111065000 από κινητό.

Σχετικά με το myblu:

Το myblu είναι το Νέας Γενιάς Προϊόν της Imperial Tobacco Hellas, αποτέλεσμα μακράς έρευνας και πολυετών δοκιμών από εξειδικευμένους επιστήμονες στη Μ.Βρετανία.  Πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του στη Δ. Ευρώπη, αποτελείται από μία απλή στη χρήση και κομψή συσκευή και δέχεται προγεμισμένες κάψουλες με υγρό οι οποίες μπορούν να αντικατασταθούν με μία μόνο κίνηση. Για την παραγωγή του εφαρμόζονται αυστηρά ποιοτικά πρότυπα, ενώ υποβάλλεται σε πολυάριθμους ελέγχους ασφαλείας. Το myblu απευθύνεται σε ενήλικους καπνιστές ή ατμιστές που επιλέγουν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν προϊόντα που περιέχουν νικοτίνη. 

Σχετικά με την Imperial Tobacco Hellas:

Η Imperial Tobacco Hellas ανήκει στον κορυφαίο διεθνή Όμιλο της Imperial Brands, που έχει παρουσία σε 160 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 30.000 εργαζομένους.  

Η Imperial Tobacco Hellas αποτελεί το Διοικητικό Κέντρο της Εταιρίας στη ΝΑ Ευρώπη με έδρα την Ελλάδα, έχοντας την ευθύνη 9 χωρών. Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει μάρκες παγκόσμιας φήμης, όπως είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο νέας γενιάς myblu, τα τσιγάρα Davidoff, JPS, West, Gauloises, Slim Line και R1, οι καπνοί Golden Virginia, Drum και Van Nelle, και τα χαρτιά και φίλτρα Rizla. Διαθέτει δίκτυο 90 εμπορικών συνεργατών, ενώ απασχολεί άμεσα και έμμεσα περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους. Ο Κύκλος Εργασιών της στην Ελλάδα για το 2019 ανήλθε σε 333 εκατ. Ευρώ, ενώ η Συνεισφορά σε Κρατικούς Φόρους άγγιξε τα 276 εκατ. Ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top