Μαρτυρία στο star.gr: «Ισχυρό το σοκ με την καμένη σορό γυναίκας»

«Ακούσαμε έναν πολύ δυνατό ήχο σαν να πέφτει ένα πολύ βαρύ αντικείμενο»

Ακούστε πώς περιέγραψε στο star.gr τα πρώτα λεπτά μετά από την πτώση της γυναίκας από τον 4ο όροφο η Δέσποινα Δριβάκου

Συγκλονισμένοι είναι οι γείτονες της γυναίκας που έπεσε φλεγόμενη από το μπαλκόνι του τέταρτου ορόφου πολυκατοικίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr η ψυχολόγος Δέσποινα Δριβάκου περιέγραψε τα πρώτα λεπτά μετά το συμβάν.

 «Ακούσαμε έναν πολύ δυνατό ήχο σαν να πέφτει ένα πολύ βαρύ αντικείμενο. Ήταν πολύ δυνατός και μας τράβηξε την προσοχή αμέσως. Μετακινηθήκαμε πίσω στον ακάλυπτο και διαπιστώσαμε ότι κάτι υπήρχε στο έδαφος. Είχε χτυπήσει σε κάτι αλουμινένια υποστέγαστρα και κατόπιν έπεσε στο έδαφος και καιγόταν. Δε φαινόταν αν ήταν άνθρωπος, κάπνιζε και άχνιζε που σημαίνει ότι είχε πάρει φωτιά», είπε.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε καμένο πτώμα σε πρασιά πολυκατοικίας

Σχετικά με τις πρώτες πληροφορίες που έκαναν λόγο για κάποια έκρηξη, η ίδια ανέφερε ότι δεν ακούστηκε κάποιος τέτοιος ήχος. «Ακούσαμε το μπαμ από την πτώση», διευκρίνισε.

Συνεχίζοντας την περιγραφή της, η κ. Δριβάκου ανέφερε ότι το σοκ ήταν ισχυρό για όλους όσοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους.

«Μέρα-μέσημέρι, ένας άνθρωπος που ζούσε και ξαφνικά κατέληξε τυλιγμένος με ένα ύφασμα λευκό σαν σακί σε μία γωνία στο έδαφος να βγάζει καπνούς με φλόγα, καίγονταν», είπε και πρόσθεσε: «Όλα έγιναν ξαφνικά και γρήγορα, δεν υπήρχε δυνατότητα παρέμβασης από κάποιον».

Μάνδρα: Η ραγδαία βροχόπτωση και η άναρχη δόμηση οι αιτίες της τραγωδίας

Όπως εξήγησε, η ίδια έχει το γραφείο της στον 6ο όροφο, ενώ η γυναίκα έπεσε από τον 4ο της διπλανής πολυκατοικίας. Αν και μοιράζονται τον ίδιο ακάλυπτο, οι δύο πολυκατοικίες έχουν διαφορετικές εισόδους. 

«Η γυναίκα είχε φύγει από το παράθυρο που βρίσκεται η κουζίνα. Υπάρχουν ίσως σκέψεις ότι έγινε κάποιο ατύχημα αρχικά με φωτιά και τυλίχθηκε με κάτι για να σωθεί. Γι’ αυτό τον λόγο ίσως μέσα στο σοκ έχασε τις αισθήσεις της κι έφυγε από το παράθυρο. Δεν ξέρουμε και αν είχε προκύψει κάποιος λόγος για να δώσει τέλος στη ζωή της με αυτό τον τρόπο», εκτίμησε. 

Όπως ανέφερε η κ. Δριβάκου, αν και δε γνώριζε την άτυχη γυναίκα, πρέπει να μη διέμενε μόνη της, ενώ μετά το συμβάν φάνηκε να κινητοποιείται κόσμος. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως η γυναίκα ήταν γύρω στα 35 με καταγωγή από τη Γεωργία.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top