Υπόθεση Μαρκέλλας: «Τρία στοιχεία προδίδουν την ενοχή της 33χρονης»

Χαρούμενη η 10χρονη που είδε τον αδερφό της

Την υπόθεση της μικρής Μαρκέλλας ανέλαβε ο δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας. Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν την ενοχή της 33χρονης. 

«Το πρώτο στοιχείο είναι ότι το παιδί βρέθηκε μακιγιαρισμένο, το δεύτερο είναι ότι στον αργανισμό του μικρού κοριτσιού βρέθηκε κοκτέιλ ναρκωτικών και το τρίτο είναι ότι η κυρία που έκανε την απαγωγή προσπάθησε να καταστρέψει τον υπολογιστή της» είπε ο κ. Κούγιας. 

Υπόθεση Μαρκέλλας: Tης έδωσε κοκαΐνη για να την ξυπνήσει

Μάλιστα όπως είπε ο ποινικολόγος, η 33χρονη είπε πράγματα, τα οποία αποκλείεται να τα έκανε για να απολαύσει τη διαστροφή της. «Είμαι βέβαιος ότι πρόκειται για ένα πολύ οργανωμένο σχέδιο. Είναι συγκλονιστική υπόθεση».

Ευχάριστη εξέλιξη αποτελεί το ότι οι Αρχές επέτρεψαν στην οικογένεια της Μαρκέλλας να επικοινωνήσει με τη μικρή.

Τη Μαρκέλλα επισκέφτηκε ο μεγάλος της αδερφός

Η μικρή κάθε ημέρα που περνάει αισθάνεται καλύτερα. Νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή, την επισκέφθηκε ο μεγάλος της αδελφός. Η συνάντησή τους διήρκεσε περίπου μισή ώρα και έγινε σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης.

Είναι άλλωστε γνωστό ότι μεγάλος αδελφός της, έχει μεγάλη αδυναμία στη μικρή Μαρκέλλα. Έτσι το αίτημα που είχε υποβάλλει στην αρμόδια υπηρεσία πριν από δυο μέρες, να συναντήσει την αδελφή του, έγινε δεκτό και πραγματοποιήθηκε.

Φεύγοντας δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση ωστόσο το βλέμμα του μαρτυρούσε την ικανοποίησή του και τη χαρά του για τη συνάντηση που είχε μετά από τόσες ημέρες με την αδελφή του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top