Ηλεία: Τι έδειξε το πόρισμα για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Ολοκληρώθηκε η προανακριτική εξέταση

Ολοκληρώθηκε η προανακριτική εξέταση για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας που έμεινε εγκεφαλικά νεκρή μετά τη γέννηση του παιδιού της και τελικά κατέληξε.

Ηλεία: Βαρύ το τελευταίο «αντίο» στην 27χρονη Δώρα

Σύμφωνα με το patrasevents.gr, στην προανακριτική εξέταση διαπιστώθηκαν ενδείξεις για την ύπαρξη πειθαρχικών παραπτωμάτων. Μάλιστα, ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης που είχε διατάξει την επείγουσα εξέταση μόλις παρέλαβε το πόρισμα, διέταξε ΕΔΕ, το οποίο θα παραδοθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Πάτρα: Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

«Κάποιοι κατέστρεψαν δύο οικογένειες... Προκάλεσαν μεγάλο πόνο», είχε πει χαρακτηριστικά ο σύζυγος της άτυχης Δώρας μετά το τραγικό γεγονός.

Πατέρας 27χρονης στην Ηλεία: «Θέλω να μάθω γιατί χάνω τη Δώρα μου»

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 27χρονη Δώρα είχε κάνει εισαγωγή στη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών για προγραμματισμένη καισαρική.

Όλα εξελίχτηκαν ομαλά και γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Όμως την ώρα που επρόκειτο να τη μεταφέρουν στο δωμάτιό της εμφάνισε επιπλοκές και βρέθηκε διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Τελικά, λίγες ημέρες αργότερα κατέληξε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top