Μεγάλο μποτιλιάρισμα στο κέντρο εξαιτίας πορείας και Μεγάλου Περιπάτου

Για δεύτερη μέρα με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί

Πορεία που ξεκίνησε από την Πλατεία Μαβίλη και κατέληξε στο υπουργείο Υγείας από υγειονομικούς αλλά και οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει στο κέντρο της Αθήνας λόγω του Μεγάλου Περιπάτου, έχουν προκαλέσει μεγάλο μποτιλιάρισμα και σήμερα στο κέντρο της Αθήνας. 

«Κόλαση» η Αθήνα: Πρεμιέρα του Μεγάλου Περιπάτου με μεγάλο... μποτιλιάρισμα

Αυτή την ώρα, σχεδόν ακινητοποιημένα είναι τα οχήματα στη Βασιλίσσης Σοφίας από Χίλτον, όπως και σε κάποια σημεία στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας και τη Βασιλέως Κωνσταντίνου. Την ίδια ώρα κίνηση παρατηρείται επί της Καλλιρρόης, στο ρεύμα ανόδου, και στην Ηλιουπόλεως.

Με αρκετή υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί και στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Ψυχικού και στα δύο ρεύματα.

Στο… «κόκκινο» η κίνηση στο Κέντρο της Αθήνας

Χθες, χάος επικρατούσε στο κέντρο εξαιτίας της αυξημένης κίνησης. Πάντως, οι οδηγοί λένε ότι σήμερα είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα συγκριτικά με χθες. Υπενθυμίζεται ότι από χθες τέθηκαν σε εφαρμογή πιλοτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο του «Μεγάλου Περιπάτου», όπου έχουν δημιουργηθεί ποδηλατόδρομοι 900 μέτρων και πεζόδρομοι που καλύπτουν τις δύο από τις υφιστάμενες λωρίδες κυκλοφορίας. Υπάρχει μία λωρίδα αποκλειστικής χρήσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, σε μία από τις υφιστάμενες λωρίδες ενώ τα ΙΧ θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν σε δύο ελεύθερες λωρίδες.

Στάση εργασίας νοσοκομειακών γιατρών και απεργία εργαζομένων σε δημόσια νοσοκομεία

Εικοσιτετράωρη πανυγειονομική απεργία για σήμερα, 16 Ιουνίου, έχει εξαγγείλει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), διεκδικώντας την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων. 

Συγκεκριμένα, η ΟΕΝΓΕ έχει εξαγγείλει στάση εργασίας από τις 8.00 έως τις 15.00, για την Αττική και 24ωρη απεργία για την περιφέρεια έχει αποφασίσει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

 Και οι δύο Ομοσπονδίες ζητούν, μεταξύ άλλων, να μην προχωρήσει καμία απόλυση επικουρικού και συμβασιούχου προσωπικού, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, μαζικές προσλήψεις πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, πλήρη, επαρκή και αποκλειστική χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό του δημόσιου συστήματος υγείας, ένταξη στα ΒΑΕ.

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top