Φίλη Ιωάννας: «Θέλει να σταθεί στα πόδια της και να αποδοθεί δικαιοσύνη»

Τι είπε στο Star επιστήθια φίλη της που την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο

Η Ιωάννα θέλει να τιμωρηθεί η γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή, αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου επιστήθια φίλη της.

Η ίδια έχει επισκεφτεί στο νοσοκομείο την Ιωάννα και όπως υποστηρίζει, δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. «Σκεφτείτε πως είναι ήδη περίπου 25 μέρες στο νοσοκομείο και διαπιστώνει πως η ίδια, η ζωή της έχουν καταστραφεί. Και έχουν καταστραφεί εξαιτίας της ζήλειας, χωρίς να ευθύνεται στο παραμικρό η Ιωάννα και χωρίς η Ιωάννα να έχει κάνει το παραμικρό». 

Επίθεση βιτριόλι: Αρνείται να φάει η 35χρονη - Μάτωσε τους καρπούς της

«Λέει πως θέλει να καταφέρει να σταθεί στα πόδια της και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Και να μην καταφέρει να βγει ψυχασθενής εκείνη που της κατέστρεψε τη ζωή» τόνισε η επιστήθια φίλης της 34χρονης.

Όπως είπε η φίλη της Ιωάννας, η κατηγορούμενη δεν είχε φιλικές σχέσεις με την Ιωάννα. «Απλή γνωστή της ήταν, σε παρέα άλλης συγγενούς και στα πλαίσια αυτής της παρέας είχαν βρεθεί λίγες φορές σε γιορτές, εξόδους κλπ. Η Ιωάννα δεν έκανε παρέα με την κατηγορούμενη, δεν είχε επαφές άλλες με αυτήν. Και φανταστείτε πως εγώ που έκανα πολύ καλή παρέα με την Ιωάννα δεν την έχω δει ποτέ» υποστήριξε η γυναίκα.

«Από τα τέλη Ιανουαρίου μία γυναίκα παρακολουθούσε τη γειτονιά της Ιωάννας»

Μάλιστα, η κοπέλα αναφέρθηκε και στην έκπληξη της Ιωάννας όταν έμαθε για την κατηγορούμενη. «Όταν έμαθε η Ιωάννα από τους δικηγόρους της τον λόγο που καταστράφηκε η ζωή της, ένιωσε έκπληξη. Και τώρα βέβαια που πληροφορείται και την προσπάθεια της κατηγορουμένης να πέσει στα μαλακά και να υποστηρίξει πως είναι ψυχασθενής, θυμώνει και επιζητεί δικαιοσύνη» είπε τέλος.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τουτ Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top